Mobilne telekomunikacije
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Mobilne telekomunikacije
Neka, bojim se da cu nesto sjebati, lepo vidim kako to neko meni odradi, pa cu ja odraditi drugarima, drugaricama... 

Moze link sa step-by-step instrukcijama da ubacim noviji unofficial android za LG optimus L9 P760?TheWickerMan napisao:Ja sam sinoć formatirao moj LG 4x HD, rutovao i instalirao custom ROM, leti telefon.
Ti slobodno instaliran Super Backup, bekapuj imenik,poruke i aplikacije, fabrički reset pa vrati sve. Radiće kao i prvog dana.
Pre koji mesec sam nasao na nekom stranom sajtu za mobilne/andoride uputstvo ali se nisam bas snasao (mislim da je bila kit-ket verzija android aza ovaj model)...znam da treba ono prvo otkljucati mob, pa rutovati, pa onda instalacija itd...ali mi treba bas upustvo za noob-a

Tnx!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Gagi nema tu mnogo filozofije, sacuvas sve podatke koji ti trebaju, povadis kartice, kliknes na factory reset, on ti restartuje fon i kada se ponovo pokrene, izgledace kao kada si ga prvog dana upalio. Nema tu sta da zeznes.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Onda cu ovih dana, cim predjem igricu jednu 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Ako si baš noob, ne bi ti preporučioMares napisao:Moze link sa step-by-step instrukcijama da ubacim noviji unofficial android za LG optimus L9 P760?TheWickerMan napisao:Ja sam sinoć formatirao moj LG 4x HD, rutovao i instalirao custom ROM, leti telefon.
Ti slobodno instaliran Super Backup, bekapuj imenik,poruke i aplikacije, fabrički reset pa vrati sve. Radiće kao i prvog dana.
Pre koji mesec sam nasao na nekom stranom sajtu za mobilne/andoride uputstvo ali se nisam bas snasao (mislim da je bila kit-ket verzija android aza ovaj model)...znam da treba ono prvo otkljucati mob, pa rutovati, pa onda instalacija itd...ali mi treba bas upustvo za noob-a![]()
Tnx!

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Najsvežiji info koji imam, ajfon će biti od 20. Septembra tj tada se planira zvanično predstavljanje u Srbiji pa će ga tih dana pustiti i u prodaju uz odgovarajuće pakete. Cene za sada nisu poznate zaposlenima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja sam za iPhone cuo iz dosta pouzdanog izvora da ce krenuti u mtsu kad krene sestica... Postoji i sasvim logican razlog zasto nije 5s krenuo...
- Kuzmanovic
A kad izlazi sestica?
EDIT: Da potvrdim Acino iskustvo sa desire 310. Meni se taj telefon nikako ne svidja. Lepo je to sto ima quad core, ali nije lepo sto nema blic, sto ima slabiji ekran, sto su mu one komande back/home/more options u okviru ekrana i sto je losa plastika sa zadnje strane. Ocekivao sam dosta vise od tog telefona.
EDIT: Da potvrdim Acino iskustvo sa desire 310. Meni se taj telefon nikako ne svidja. Lepo je to sto ima quad core, ali nije lepo sto nema blic, sto ima slabiji ekran, sto su mu one komande back/home/more options u okviru ekrana i sto je losa plastika sa zadnje strane. Ocekivao sam dosta vise od tog telefona.
U utorak izlazi.
- Kuzmanovic
Znaci brzo ce doci kod nas, sudeci po Acinom izvoru. 

Samo nam je to falilo.
- Kuzmanovic
Nam? Ti bese zivis u Svajcarskoj? Nemoj pogresno da me razumes, ovo nije nikakva prozivka, ali kakve to veze ima sa tobom? I zasto mislis da je los potez dolazak iPhone-a u Srbiju?
Zato sto je IP u Srbiji i dalje pre svega statusni simbol, sad ce da se utrkuju ko ce pare spiskati na telefon kako bi se pokazali.
Pride sjajna stvar za isisavanje para iz zemlje.
Pride sjajna stvar za isisavanje para iz zemlje.
ima i mnogo skupljih predmeta koji u srbiji predstavljaju prestiz u glavama vlasnika, i pre tog ip. odredjene marke automobila npr