Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Presao je 62k km i to s oba motora zajedno (prvo je bio osmica, sad je devetka). Preradjen je ceo u 9, dobio bih uz njega i slikove na 18 inca felnama, par delova s Ducinog trkackog lancera i elektroniku da popuni rupu unutra. Malo pre me je vozio Dusan u njemu, ono je fantazija kako lik vozi...
Dobra igracka svakako.
mnogo je to prepravljanja za moj ukus... aco ne znam zasto i gledas uopste tako nesto. ok malo si impresioniran ducom, to je ok, verujem da je svaka voznja sa njim dozivljaj pa makar te provozao i u zastavi 10, ali tebi finansije nisu problem i trebao bi, ako uopste zelis da sednes u neki takav auto, da gledas nesto malo skuplje i civilnije...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Moraš da budeš samuraj da bi znao s tom katanom da barataš...znači prvo kurs za samuraje, pa tek onda katanu u ruke, da ne bi samog sebe isekao.
Ja sam svakako danas skontao sta znaci kontrola nad autom i koliko amater ne treba da glumi nesto. Dusan driftuje po asfaltu pa po sljunku pa nazad na asfalt i to sve deluje neverovatno.
Kad bih ga uzeo, bio bih svestan potpuno svog ne znanja, plus mi je Dule rekao da bi mi on licno odrzao par casova na navaku, tj koliko bude trebalo.
Kad bih ga uzeo, bio bih svestan potpuno svog ne znanja, plus mi je Dule rekao da bi mi on licno odrzao par casova na navaku, tj koliko bude trebalo.
Sta znam, meni to i jeste auto za nekog ko ce ga tako voziti. Licno ne bi bio moj izbor. Pre bih svakako uzeo mnogo mladjeg Trophy-ja koji se prodavao za isto para, a podjednako je performantan. Jeste Mica neka druga dimenzija, ali u mozda 10% slucajeva se to moze iskoristiti u realnom svetu normalnog vozaca, pa i sportski nastrojenog...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
Rekao bih da Acu interesuje da se takmiči na nečim ovakvim, a ne da se vozika po ulicama...u svakom slučaju je to preveliki početni zalogaj za bilo šta od toga. Nije dovoljno par časova nego "hiljade i hiljade sklekova...
" (copyright K.Golubović) i postepeni napredak...

Hmm nisam siguran, mozda neki Track day...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
Negde pročitah da ga interesuje da se oproba u auto moto sportu...možda sam video na njegovom fb profilu...
To je u intervjuu za red bull, ali da se oprobam u smislu da izmerim vreme i osetim sve to, nikako da ucestvujem u trkama.
Lancer bi bio moj auto koji bih vozio kad mi 530d i 420d nisu tu, lexusa prodajem, a selim se u BG pa ce mi trebati ponekad, plus track day i zezanje u selu na snegu i poneko potezanje na ulici ali ni slucajno nesto velikog rizika vec ono stisnes gas da ti stavi osmeh na lice i to je to. Mislim da bih Lancerom prelazio 5-8 hiljada godisnje. Od Duce bih dobio visak delova koje on ima sad na stanju i ulja, tako da sam narednih 10-15k km bez ulaganja a toliko i planiram da ga vozim. Dobio bih uz normalne gume i slikove sa 18inca felnama, ceo pod je uradjen od njegovog trkackog lancera (po snegu nemoguce ostetiti nesto dole), dobio bih monitor da popunim rupu na centralnom delu i tako jos neke sitnice... Za dosta manju cenu nego u oglasu.
Mozda bih ga vozio prvo normalnog dok se malo ne naviknem a posle ga digao na 500-700ks.
Lancer bi bio moj auto koji bih vozio kad mi 530d i 420d nisu tu, lexusa prodajem, a selim se u BG pa ce mi trebati ponekad, plus track day i zezanje u selu na snegu i poneko potezanje na ulici ali ni slucajno nesto velikog rizika vec ono stisnes gas da ti stavi osmeh na lice i to je to. Mislim da bih Lancerom prelazio 5-8 hiljada godisnje. Od Duce bih dobio visak delova koje on ima sad na stanju i ulja, tako da sam narednih 10-15k km bez ulaganja a toliko i planiram da ga vozim. Dobio bih uz normalne gume i slikove sa 18inca felnama, ceo pod je uradjen od njegovog trkackog lancera (po snegu nemoguce ostetiti nesto dole), dobio bih monitor da popunim rupu na centralnom delu i tako jos neke sitnice... Za dosta manju cenu nego u oglasu.
Mozda bih ga vozio prvo normalnog dok se malo ne naviknem a posle ga digao na 500-700ks.
Sa tim fabrickim blokom ne moze preko 500 KS. Zanimljivo je da je TFSI motor veca sirovina, da se tako izrazim, za to povecanje snage. Ali kada se zameni blok, onda je samo nebo granica...
Za zezanje po snegu bolje ce ti dici adrenalin neki dobar quad. Ali dobro. Verujem da su dobri uslovi, ali mislim da je bolje da napravite dil da ga uzmes na 4-5 dana (obzirom da ste dobri) i vidis da li je to to sto tebi treba...
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ja ti rekoh juce, ne bih ga uzeo ni puskom da me neko tera.
Verujem da je sa tim kvacilom potpuno neupotrebljiv u gradskoj voznji, da je zbog auspuha neupotrebljiv na otvorenom, zbog enterijera za sve ostalo... To je bukvalno igracka koju ces na prikolici da zakacis za RX-a i odes na Track day. Bar ja to tako gledam.
Verujem da je sa tim kvacilom potpuno neupotrebljiv u gradskoj voznji, da je zbog auspuha neupotrebljiv na otvorenom, zbog enterijera za sve ostalo... To je bukvalno igracka koju ces na prikolici da zakacis za RX-a i odes na Track day. Bar ja to tako gledam.
Ponavljam se, ali... M235i
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
Mislim da čovek hoće nešto zabavno, a da ga ne košta mnogo...inače onaj 1M koji se prodaje bi bila prava stvar.