Nemam pojma, sigurno ga ceni kao stranci jer je auto već sada dobija status kolekcionarskog auta...sumnjam da će Acu opet interesovati M3. Ja bih probao auto njegovog komšije, mada ni on sigurno nije jeftin i pod uslovom da je "čist".
Pa da, hteo bih da uzmem auto za zezanje a da ne kosta toliko mnogo. Plus, 4x4 mi je kul jer mogu da se zezam po snegu bez da rizikujem materijalnu stetu. Registracija i troskovi isto nisu visoki, jedino je tesko prodati ga posle.
Tog lancera bih dobio za dosta manje od 15k (rekao mi je Duca da be govorim javno cenu, rekao je da bi drugima dao i za 13 i po a meni je jos osetno nize od toga... Sa svim dodacima... Mada mislim da je to Markonijevo resenje najpametnije, s tim da bih mu ponudio da mu platim kao da sam uzeo rent a car jer mi je glupo da uzmem za dzabe. Recimo ako mu vratim auto platim mu malo sto sam ga koristio, a ako ga kupim ne placam nista, tj cenu koju smo se dogovorili... Ne bih se ja osecao dobro da uzmem tudji auto na par dana. Vozio sam ga danas par kilometara i svidja mi se ali nisam hteo da brzo vozim da ne traumiram Ducu dzabe, mogu da zamislim koliko njemu moja amaterska voznja deluje nesigurna.
I zaboravih da kazem, prednost Lancera je sto bih bio opusten u njemu da se zezam u selu na nekom polju ili po snegu dok bih u drugom autu pazio da ga ne izubijam dole... Ducin Lanser je ceo od dole ojacan karbonom tako da ne moze nista da se osteti voznjom po losem terenu..
Auto sa visokom cenom registracije necu da uzimam ako ne kosta vise od dva ta lansera jer mi je u suprotnom bacanje para. Da placam 2000e godisnje za auto od 15k evra koji mi 8 meseci stoji u garazi, nisam lud...
AcaKayak napisao:Ducin Lanser je ceo od dole ojacan karbonom tako da ne moze nista da se osteti voznjom po losem terenu..
Karbon? Ja sam mislio da se kevlarom oblaze pod na tim reli automobilima.
Inace, ne mogu da dam nikakav savet oko toga jer nemam nikakvih iskustva sa takvim automobilima, ali mi deluje da si ti ipak vec odlucio. Svakako je ovo odlicna igracka za one koji su u mogucnosti da tako nesto finansiraju.
Meni da neko kaze ovog momenta da odlucim hocu li ili ne, ja bih rekao ne, tako da i nisam bas odlucio... Ali ako bih s druge strane morao da kupim nesto verovatno bih uzeo to.. A da li je dole kevlar, moguce da sam pomesao, nemoj me drzati za rec...
@ AcaKayak: kum je jurio u Skoplju Lancera, i posto je bio slab izbor uzeo je Subaru, odusevljen je.
Ne vozi ga cesto, ima Vitaru i Land Crusera od dzipova, Golfa i Pola za grad, ovaj mu je bas za krljanje
Ne znam zasto ali mene tu nista ne privlaci.. Svestan sam koliko je auto dobar i ne osporavam, samo nemam nesto sto me toliko privlaci u njemu... Cisto stvar ukusa i nista realno.