Mobilne telekomunikacije
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Mobilne telekomunikacije
ja svaki dan koristim mts internet u Novom Sadu i mogu reci da net radi prilicno dobro. recimo da, ako zanemarimo ping, internet radi na nivou nekog adsl-a od 3mbit/s...
Lumia 630, idealan fon za one koji ne slikaju a hoce brz i korektno odradjen fon za kikiriki...
Lumia 630, idealan fon za one koji ne slikaju a hoce brz i korektno odradjen fon za kikiriki...
Meni je bolji net na telenori, nego na Mts-u, dok je za domet suprotna situacija.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Upravo sam root-ovao Zte Blade 3. Imao sam malih problema sa driver-ima, ali je sama aplikacija radila savrseno.
Sutra ujutru, prvo moram da otkljucam bootloader na Sony Xperia Miro, pa cu i njega najverovatnije da root-ujem, mada jos nisam odlucio. On mi je zakljucan na Vip, a meni treba Telenor kartica da ide u njega, pa se zbog toga i razmisljam... Njega cu da sredim preko Kingo Root-a.
Ima li neko iskustva sa root-ovanim telefonima, koje su must have aplikacije??? Za sad sam nasao samo jednu koja je fenomenalna, a to je NoBloat Free, koja radi savrseno.
Moze i neka van Play Store-a...
Sutra ujutru, prvo moram da otkljucam bootloader na Sony Xperia Miro, pa cu i njega najverovatnije da root-ujem, mada jos nisam odlucio. On mi je zakljucan na Vip, a meni treba Telenor kartica da ide u njega, pa se zbog toga i razmisljam... Njega cu da sredim preko Kingo Root-a.
Ima li neko iskustva sa root-ovanim telefonima, koje su must have aplikacije??? Za sad sam nasao samo jednu koja je fenomenalna, a to je NoBloat Free, koja radi savrseno.
Moze i neka van Play Store-a...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
I meni telenor radi očajno dok mi je pre vip radio verovali ili ne FANTASTICNO. Ne znam koji sam đavo prelazio na "pametnu mrežu"
Možda je prolazno. Ovako je samo u poslednje vreme.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Evo sad radi ko metak. Očigledno je preopterećena mreža.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Progledala bi cela država. Ne bi me čudilo da naprave milijardu evra godišnjeg profita sa normalnim vođenjem.nikaragva napisao:Pregledo bi samo onaj ko ga kupi
I koja bi korist bila od toga ako bi Telekom tada bio strana kompanija?
I sada oni prave ogroman profit, samo naravno moglo bi to jos mnogo bolje sto bi bilo u interesu svih gradjana. Samo sto je u Srbiji uvek lakse sve prodati i privatizovati nego dovesti u red.
I sada oni prave ogroman profit, samo naravno moglo bi to jos mnogo bolje sto bi bilo u interesu svih gradjana. Samo sto je u Srbiji uvek lakse sve prodati i privatizovati nego dovesti u red.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne bih imao nista protiv da ostanu drzavni kad bi taj vid svojine bio izuzetak i retkost.
Laki, kakvu tacno korist ti vidis od toga sto je Telekom drzavni? Ili tvoji ukucani, ili bilo koji pojedinac? Ne trolujem, zanima me tumacenje
Laki, kakvu tacno korist ti vidis od toga sto je Telekom drzavni? Ili tvoji ukucani, ili bilo koji pojedinac? Ne trolujem, zanima me tumacenje
Pa vrlo prosto, dobit uplati u drzavni budzet 
Generalno kao i svako akcionarsko drustvo, isplacuje dividende, pa ako drzava poseduje 80% vlasnistva onda u budzet stigne i 80% siplacenih dividendi.

Generalno kao i svako akcionarsko drustvo, isplacuje dividende, pa ako drzava poseduje 80% vlasnistva onda u budzet stigne i 80% siplacenih dividendi.
Poslednja izmena od Laki021 u 09 Sep 2014, 09:35, izmenjeno 1 put ukupno.
- Rakhil
Ok, ali gde je tu korist meni i tebi?
E sad ne znam da li si ozbiljan 
Pa manje ce da te deru na porezima jer ce imati drugih nacina da prikupe novac.
Bacite pogled na razvijene zemlje, gde i koliko drzava poseduje udela u telekomunikacionim kompanijama, nije to slucajno.

Pa manje ce da te deru na porezima jer ce imati drugih nacina da prikupe novac.
Bacite pogled na razvijene zemlje, gde i koliko drzava poseduje udela u telekomunikacionim kompanijama, nije to slucajno.
Poslednja izmena od Laki021 u 09 Sep 2014, 09:37, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa kupice se 20 novih Oktavija, 5 Superba i napravice se most u Donjem brijanju, a o ostatku love cemo slusati u Insajderu za par godina.
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
Ebi ga to je drugi problem, kad bi tako gledao onda bi trebalo bojkotovati i placanje PDV-a i svih nameta, ne moze tako drzava da funkcionise.
To sto jedna stvar ne valja nije razlog da se druga ne sredi, treba popravljati sve paralelno.
To sto jedna stvar ne valja nije razlog da se druga ne sredi, treba popravljati sve paralelno.
- Rakhil
Evo Sloba ti odgovorio konkretno. Porez ce mi biti manji? Sad ne znam da li si ti ozbiljan.
Obaska sto ti pocetna premisa da Telekom uplacuje dobit u budzet nije tacna
Obaska sto ti pocetna premisa da Telekom uplacuje dobit u budzet nije tacna