Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
extra ako bude 699e jeftiniji nego 5S..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Žalio sam se pre dan-dva da mi jako sporo radi Net na telefonu (preko Telenora i via Tapatalk), međutim evo sad kucam sa laptopa i koristim telefon kao wi-fi AP i sve leti. Izgleda da me ipak zajebava telefon (ili Tapatalk?). Moraće opet pasti reinstal i neka novija/svežija verzija Androida. Već me pomalo smara sve to... 

Nikad ne bih iskesirao 700e za bilo koji telefon i da mogu...ADrei napisao:extra ako bude 699e jeftiniji nego 5S..
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
pa jel sam te ja terao?
Samo konstatacija, nista vise. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
pa ja sam samo napisao da je jeftiniji nego 5s prosle godine 
ako ne bude u MTSu stvarno ne znam kako da ga kupim drugacije, mada je opet pitanje koliko ce se isplatiti pored 50% popusta na pretplatu koje imam ako ne uzmem fon...

ako ne bude u MTSu stvarno ne znam kako da ga kupim drugacije, mada je opet pitanje koliko ce se isplatiti pored 50% popusta na pretplatu koje imam ako ne uzmem fon...
Nadam se da MTS nece drati sa cenama, ali ako trosis dosta, kapiram da se isplati uzeti i po ceni kojoj ga daju sa kontraktom.
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/2085 ... o-veliciniljubitelj napisao:
Telekom ne moze da posluje sa profitom, zato je lose da ostane u drzavnom vlasnistvu.
Inace, Telekom je u zescim dugovima i da je normalno stanje u drzavi odavno bi bio proglasen bankrot usled nevracanja kreditnih obaveza.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
mix net XXL... 4740din i imam 50% popusta
za dve godine bi izgubio 56880din popusta, sto znaci da nema sanse da mi se isplati da uzmem kod njih
ajde da postavim jedno glupo pitanje, znam da IP ranije nije imao blutut, sad se ovi novi normalno povezuju da mogu da pricam u autu?
za dve godine bi izgubio 56880din popusta, sto znaci da nema sanse da mi se isplati da uzmem kod njih

ajde da postavim jedno glupo pitanje, znam da IP ranije nije imao blutut, sad se ovi novi normalno povezuju da mogu da pricam u autu?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Naravno da su imali, to si mogao i ranije. Problem je bilo BT prebacivanje fajlova
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sad da se spremimo za drugi deo traktata...perfiko napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/2085 ... o-veliciniljubitelj napisao:
Telekom ne moze da posluje sa profitom, zato je lose da ostane u drzavnom vlasnistvu.
Inace, Telekom je u zescim dugovima i da je normalno stanje u drzavi odavno bi bio proglasen bankrot usled nevracanja kreditnih obaveza.

Stari telefoni su sada povoljniji.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

starac vujadin napisao:Sad da se spremimo za drugi deo traktata...perfiko napisao:http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/2085 ... o-veliciniljubitelj napisao:

Da ne bude da baratam samo starim vestima:
http://www.telecompaper.com/news/teleko ... it--999592
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
U tekstu pise i da je dug smanjen za 200mil eur, sto godisnji profit dize zapravo na oko 350mil eur...stvarno mi nije jasno kako firma koja pravi profit od 350mil eur moze da bude u problemu?