Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
ja ne znam sto neko za 400e lepo ne sedne u auto i provoza se do beca npr i kupi IP6 u appstoru 

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nije 1k evra nikakva para. Mnogo vise se baca u klubovima za jednu noc, nekom je to sica. Fora je imati ga prvi, jer ti se moze.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Zato sto nece biti dostupan 

Ja razmisljam da donesem jedan iz svice,ne mogu da budem na gubitku nikako. Samo da vidim kako povracaj funkcionse,tu budem dobar jos 50e...
@perfiko
telekomunikacije su specificna delatnost za razliku od nekih konvencionalnih sto znaci da to sto si jedne godine napravio 100m dobitak ne znaci da ti je garantovan uspeh na dalje. Recimo ukratko da procenat zarade pre oporezivanja(ebit) mora biti mnogo veci nego recimo u trgovini jer su kapitalna ulaganja mnogo veca i dovoljno je par godina da propustis razvoj i da ta prica o propadanju ima smisla.
telekomunikacije su specificna delatnost za razliku od nekih konvencionalnih sto znaci da to sto si jedne godine napravio 100m dobitak ne znaci da ti je garantovan uspeh na dalje. Recimo ukratko da procenat zarade pre oporezivanja(ebit) mora biti mnogo veci nego recimo u trgovini jer su kapitalna ulaganja mnogo veca i dovoljno je par godina da propustis razvoj i da ta prica o propadanju ima smisla.
To apsolutno nema veze s vezom da se tako zlokobno izrazim.starac vujadin napisao:
Kako ovo zlokobno zvuči...a tako svi rade. Monopoli i gušenje konkurencije nisu naš izum. Upravo to radi konkurencija kupujući naše političare da bi se Telekom prodao.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ova priča sa drugarom je bukvalno taj fazon. Čovek se potpuno desetim poslom zadesio u vreme početka prodaje i kupio 3. Čekao sat vremena i ja ga još tovario zbog toga.Milos_kg napisao:Nije 1k evra nikakva para. Mnogo vise se baca u klubovima za jednu noc, nekom je to sica. Fora je imati ga prvi, jer ti se moze.

Širim haos!
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nadam se da ćeš u trećem postu reći nešto konkretno umesto ovih "moćnih" one-liner-a.ftj napisao:@perfiko
To apsolutno nema veze s vezom da se tako zlokobno izrazim.starac vujadin napisao:
Kako ovo zlokobno zvuči...a tako svi rade. Monopoli i gušenje konkurencije nisu naš izum. Upravo to radi konkurencija kupujući naše političare da bi se Telekom prodao.
Nekako izgubim motivaciju kad mi neko kaze da zlokobno zvucim jbg.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sta bi, ugrozio ti je monopol nad trzistem mocnih one-linera?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Najbolji su mi kompleksi ovih hardcore hejtera koji koriste android i mrze apple iz dna duse...
(ne mislim na Lakija, vec uopsteno)

(ne mislim na Lakija, vec uopsteno)
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sad sam gledao o cem se radi. Ajfon 6 ok, nista da se prevrnes na dupe, ko Samsung i Note 4 pre neki dan.
iWatch...shut up and take my money!!! Dakle, digitalna krunica, kaisevi, features, ceo dizajn...Epl objasnio, nemam reci
iWatch...shut up and take my money!!! Dakle, digitalna krunica, kaisevi, features, ceo dizajn...Epl objasnio, nemam reci
Galaxy Alpha je 6.7mm, manji i laksi sa ekranom iste dijagonale... ipak je on konkurencija 6ici.Dusan napisao:S5 je 7.6mm debljine, dok je ip6 6.9 ako se ne varam. Meni se svidja samo mi je zaobljeni dizajn nekako meh, sve ostalo super.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Zar nije bilo nesto oko Ratela za iPhone?
Cak je online bilo par tekstova ..
Drzava bi mogla dobiti oko 100€ za carinu i porez po aparatu u proseku?
Negde sam procitao da je na mrezi trenutno oko 70000 iPhone aparata.
Cak je online bilo par tekstova ..
Drzava bi mogla dobiti oko 100€ za carinu i porez po aparatu u proseku?
Negde sam procitao da je na mrezi trenutno oko 70000 iPhone aparata.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Da li neko zna poziciju Telenora u odnosu na iPhone ili ce Telekom imati monopol po tom pitanju?
Ako 5 godina za redom kompanija pravi profit preko 100m i pri tome se proširi na tržišta izvan matične zemlje, ne znači da je uspeh garantovan, naravno, ali teško da je pokazatelj propasti, i teško se može takva kompanija nazvati gubitašem. Da li će ta kompanija propasti za pet godina to niko ne može da tvrdi. Kapitalna ulaganja se finansiraju iz kredita, koja je Telekom (sa sadašnjim ciframa) sposoban da vrati.ftj napisao:@perfiko
Lično mislim da Telekom mogu da upropaste samo ovi što ga već proglašavaju gubitašem (da ne bude posle da su ga oni očerupali).
Na kraju, da li je Deutsche telekom koji se pominje kao potencijalni kupac gubitaš?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!