Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od ADrei »

ja ne znam sto neko za 400e lepo ne sedne u auto i provoza se do beca npr i kupi IP6 u appstoru :)
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Nije 1k evra nikakva para. Mnogo vise se baca u klubovima za jednu noc, nekom je to sica. Fora je imati ga prvi, jer ti se moze.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Zato sto nece biti dostupan :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja razmisljam da donesem jedan iz svice,ne mogu da budem na gubitku nikako. Samo da vidim kako povracaj funkcionse,tu budem dobar jos 50e...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

@perfiko
telekomunikacije su specificna delatnost za razliku od nekih konvencionalnih sto znaci da to sto si jedne godine napravio 100m dobitak ne znaci da ti je garantovan uspeh na dalje. Recimo ukratko da procenat zarade pre oporezivanja(ebit) mora biti mnogo veci nego recimo u trgovini jer su kapitalna ulaganja mnogo veca i dovoljno je par godina da propustis razvoj i da ta prica o propadanju ima smisla.
starac vujadin napisao:
Kako ovo zlokobno zvuči...a tako svi rade. Monopoli i gušenje konkurencije nisu naš izum. Upravo to radi konkurencija kupujući naše političare da bi se Telekom prodao.
To apsolutno nema veze s vezom da se tako zlokobno izrazim.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Milos_kg napisao:Nije 1k evra nikakva para. Mnogo vise se baca u klubovima za jednu noc, nekom je to sica. Fora je imati ga prvi, jer ti se moze.
Ova priča sa drugarom je bukvalno taj fazon. Čovek se potpuno desetim poslom zadesio u vreme početka prodaje i kupio 3. Čekao sat vremena i ja ga još tovario zbog toga. :kezo: Prodao je dva ovde i njegov ga je izašao maltene džabe. Neki bosanac koji je kupio jedan ip od njega ladno mu je pričao da će do uveče da ga preproda nekoj pevaljci. :cool!: Zamisli 2 dana nakon početka prodaje a ona ponosno ulazi u Grand. :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

ftj napisao:@perfiko
telekomunikacije su specificna delatnost za razliku od nekih konvencionalnih sto znaci da to sto si jedne godine napravio 100m dobitak ne znaci da ti je garantovan uspeh na dalje. Recimo ukratko da procenat zarade pre oporezivanja(ebit) mora biti mnogo veci nego recimo u trgovini jer su kapitalna ulaganja mnogo veca i dovoljno je par godina da propustis razvoj i da ta prica o propadanju ima smisla.
starac vujadin napisao:
Kako ovo zlokobno zvuči...a tako svi rade. Monopoli i gušenje konkurencije nisu naš izum. Upravo to radi konkurencija kupujući naše političare da bi se Telekom prodao.
To apsolutno nema veze s vezom da se tako zlokobno izrazim.
Nadam se da ćeš u trećem postu reći nešto konkretno umesto ovih "moćnih" one-liner-a.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Nekako izgubim motivaciju kad mi neko kaze da zlokobno zvucim jbg.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Sta bi, ugrozio ti je monopol nad trzistem mocnih one-linera?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Najbolji su mi kompleksi ovih hardcore hejtera koji koriste android i mrze apple iz dna duse... :kezo:
(ne mislim na Lakija, vec uopsteno)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Sad sam gledao o cem se radi. Ajfon 6 ok, nista da se prevrnes na dupe, ko Samsung i Note 4 pre neki dan.

iWatch...shut up and take my money!!! Dakle, digitalna krunica, kaisevi, features, ceo dizajn...Epl objasnio, nemam reci
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Dusan napisao:S5 je 7.6mm debljine, dok je ip6 6.9 ako se ne varam. Meni se svidja samo mi je zaobljeni dizajn nekako meh, sve ostalo super.
Galaxy Alpha je 6.7mm, manji i laksi sa ekranom iste dijagonale... ipak je on konkurencija 6ici.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Zar nije bilo nesto oko Ratela za iPhone?
Cak je online bilo par tekstova ..

Drzava bi mogla dobiti oko 100€ za carinu i porez po aparatu u proseku?
Negde sam procitao da je na mrezi trenutno oko 70000 iPhone aparata.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Da li neko zna poziciju Telenora u odnosu na iPhone ili ce Telekom imati monopol po tom pitanju?
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

ftj napisao:@perfiko
Ako 5 godina za redom kompanija pravi profit preko 100m i pri tome se proširi na tržišta izvan matične zemlje, ne znači da je uspeh garantovan, naravno, ali teško da je pokazatelj propasti, i teško se može takva kompanija nazvati gubitašem. Da li će ta kompanija propasti za pet godina to niko ne može da tvrdi. Kapitalna ulaganja se finansiraju iz kredita, koja je Telekom (sa sadašnjim ciframa) sposoban da vrati.
Lično mislim da Telekom mogu da upropaste samo ovi što ga već proglašavaju gubitašem (da ne bude posle da su ga oni očerupali).

Na kraju, da li je Deutsche telekom koji se pominje kao potencijalni kupac gubitaš?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Odgovori