A i Lumia bas dobar video pravi, cesto mi fali matora Nokia N8, tj. njen ogroman senzor, G2 jednostavno u teskim uslovima ne moze da parira.
Jedno je kvalitet plastike, drugo je obrada te plastike.starac vujadin napisao:Next, da nisi malo pomešao završnu obradu sa kvalitetom upotrebljenih materijala? Iz ovoga što si napisao ne vidi se (sem tepiha) bilo kakav problem oko toga završne obrade. Kod mene auto nije imao nikakve zvukove, sve je dihtovalo, sve se uklapalo, sve je radilo, nikakvi sitni kvarovi, nikakva sitna nerviranja. Sasvim dobra završna obrada i auto koji odaje utisak velike mehaničke robusnosti.
Kvalitet materijala je druga priča...mada ja lično ne vidim tu neko preimućstvo Clia 2.
Pa i meni fiesta izgleda kao bolja solucija ali mi se panda iz nepoznatog razloga bas dopada, za grad je savrsen auta. Ima jedna za 3800, 2008 presla 100k, full oprema.methane.master napisao:+1. Panda je manji auto. Ta Fiesta je prva povukla nogu rasta veličine u B segnentu. Jeste unutra malo spartanska za današnje pojmove (i Panda je) ali što reče Dragan, korektna. Pre bih izabrao nju, ipak je veći auto. Velika je i Panda, ali ipak je neki mikro-van (čitaj: blago zaobljeni frižider)