rdl, hvala za info, očigledno na netu svako hvali svoga konja pa odatle i imam pogrešne informacije... Navodno je EVO 9 bolji do prepravki do 700ks a preko toga je svejedno jer moraju totalne prepravke. Našao sam da je neki tjunerski časopis digao na nekih 380ks za oko 1000e, možda su onda koristili neke polovne delove ili tako nešto...rdl napisao:Apsolutno netachno. Ista cifra/trud ti treba i za evo8 i za evo9. Razlika je samo u MIVEC glavi kod evo9 (i naravno turbo koji morash da menjash ako hocesh 500ks)AcaKayak napisao: Plus, sa motorom od EVOa 9 se lako dolazi do 500ks ako se odlučim za tako nešto, dok je kod 8 to dosta teže. Nije da imam neki plan za dizanje tolike snage, ali ako za 1000e mogu da dignem na blizu 400ks, a mogu gledano po forumima, možda bih to i uradio.
1000e te sigurno nece skrpiti za 400ks. Dizne, pumpa, turbo su vishe od toga. Stock turbo ne mozhe da izgura 400ks.
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ja pored dobre devetke, 10-ku ne bih ni pogledao.
Zavisi sta trazis od auta i sta podrazumevas pod uzivanjem, ali i HH moze da bude zabavan u voznji, a da opet bude "normalniji" sto se tice svega, i troskova eksploatacije i "sirovosti" u voznji.
I pogledaj onu Imprezu u NS sto je satro na 350ks, neka napise o njoj neko nesto ako zna.
Zavisi sta trazis od auta i sta podrazumevas pod uzivanjem, ali i HH moze da bude zabavan u voznji, a da opet bude "normalniji" sto se tice svega, i troskova eksploatacije i "sirovosti" u voznji.
I pogledaj onu Imprezu u NS sto je satro na 350ks, neka napise o njoj neko nesto ako zna.
Poslednja izmena od elMaestro u 10 Sep 2014, 22:10, izmenjeno 2 puta ukupno.
Имам једно потпитање...
Aco, batali 10-ke, pogotovo sa SST-om. Zamena menjacha ti je zagarantovana 

Sve to pada u vodu kad naidjesh na nashe gorivoAcaKayak napisao:rdl, hvala za info, očigledno na netu svako hvali svoga konja pa odatle i imam pogrešne informacije... Navodno je EVO 9 bolji do prepravki do 700ks a preko toga je svejedno jer moraju totalne prepravke. Našao sam da je neki tjunerski časopis digao na nekih 380ks za oko 1000e, možda su onda koristili neke polovne delove ili tako nešto...rdl napisao:Apsolutno netachno. Ista cifra/trud ti treba i za evo8 i za evo9. Razlika je samo u MIVEC glavi kod evo9 (i naravno turbo koji morash da menjash ako hocesh 500ks)AcaKayak napisao: Plus, sa motorom od EVOa 9 se lako dolazi do 500ks ako se odlučim za tako nešto, dok je kod 8 to dosta teže. Nije da imam neki plan za dizanje tolike snage, ali ako za 1000e mogu da dignem na blizu 400ks, a mogu gledano po forumima, možda bih to i uradio.
1000e te sigurno nece skrpiti za 400ks. Dizne, pumpa, turbo su vishe od toga. Stock turbo ne mozhe da izgura 400ks.

10ka me ne interesuje, nije ništa bolja od 9ke a preskupa je još uvek za mogućnost da je uzmem, vozim i prodam i ne izgubim puno para. Sa 9kom je to koliko toliko moguće ako ne odem na neki tuning.
rdl, to je moguć razlog
rdl, to je moguć razlog

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja bih za 10000e ovu Imprezu WRX kupio. http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... preza_wrx/
Bila je jedna i na NS table do skoro.
Bila je jedna i na NS table do skoro.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Da je STI, pa i da razmisli, a ovako je Evo dosta bolji.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... u_impreza/
Aco gledas ovu ? http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _evo_viii/
Aco gledas ovu ? http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _evo_viii/
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Pa taj plavi lancer gledam, po mnogo nižoj ceni od te, sa dodatnim setom 18 inča felne sa slikovima, podom od kevlara za reli i elektronikom za unutrašnjost koja je tu ali nije ugrađena.
Inače, boja auta ispod folije koju bih skinuo je ova:

Inače, boja auta ispod folije koju bih skinuo je ova:

Ja ne znam auto kome ta boja ne stoji 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Pre par dana je bio za 70k i kusur,i jos nije fixno.P.S. da moli boga da dobije 60k,mada sumnjam,ali auto je

Iskreno 650i nikada ne bih kupovao.Ili 640d ili M6.
Previse je obican enterijer, kada se zna kako moze da izgleda u sestici
a i za 50k mozes da biras maltene.I neverujem da ce neko dati skoro 20k vise samo zato sto je ovaj godinu dana star...