Za/Protiv ?
Iskustva?
Gde kupiti u Srbiji?
Tema je inspirisana hronicnim zaprljanjima usisa vazduha i kondenzatima u istom, poreklom od ibera, bez obzira na marku i tip vozila.
Oil Catch Can (hvatač uljnih isparenja)
Oil Catch Can (hvatač uljnih isparenja)
Fix
It
Again
Tonny
It
Again
Tonny
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Oil Catch Can (hvatač uljnih isparenja)
Možda je, tj. verovatno za Punta jeftiniji, ali za ozbiljnije mašine(2.0TFSI) košta oko 400-500e i nema kod nas.
Mislim da je fora dobra, ali moj Z10, mora da se kali u najgorim uslovima, i da sve to izdrzi, ako hoce da na kraju kazem da je bio zilava masina... 
Prvih 5 godina sam ga cuvao, narednih 5 neka pokaze jeli vredi italijanska mehanika...
BTW uocavam da je malo orosilo oko onog malog crevca na iberu...
Sto se tice djubra koje dolazi preko iber laufa, pun je usis ulja...

Prvih 5 godina sam ga cuvao, narednih 5 neka pokaze jeli vredi italijanska mehanika...
BTW uocavam da je malo orosilo oko onog malog crevca na iberu...
Sto se tice djubra koje dolazi preko iber laufa, pun je usis ulja...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Videh ranije na nekim forumima da spominju neke univerzalne reda velicine 25 evrica. Postovi su od pre par godina. U pitanju je AutoSab salon i servis. Oni su prodavali ranije, ocigledno.
Smesna cena ako iole ima neku funkciju. Ne bih razmatrao nista profi, odnosno sa povratnim crevom koje bi se naknadno ubudzivalo u karter ili gde li vec.
Znaci samo osnovna varijanta sa jednim ulazom i jednim izlazom.
Smesna cena ako iole ima neku funkciju. Ne bih razmatrao nista profi, odnosno sa povratnim crevom koje bi se naknadno ubudzivalo u karter ili gde li vec.
Znaci samo osnovna varijanta sa jednim ulazom i jednim izlazom.
Fix
It
Again
Tonny
It
Again
Tonny
Za. Kod vozila gde je vec fabrika napravila kako treba usis vazduha i postavila hvatac uljnih para nema zaprljanih usisnih kanala, nema kondenzata, nema prljavih filtera vazduha i slicno.Hardvet napisao:Za/Protiv ?
Iskustva?
Gde kupiti u Srbiji?
Tema je inspirisana hronicnim zaprljanjima usisa vazduha i kondenzatima u istom, poreklom od ibera, bez obzira na marku i tip vozila.
Iskustva su da radi predvidjeni posao odlicno.
Moze se i napraviti od prirucnog materijala relativno jednostavno jer dimenzije nisu kriticne u smislu preciznosti.