ftj, ovaj sa salom je hipsterizovana verzija tebe

U svakom smislu, jer IP tad nije ni postojao.Rakhil napisao:WM do verzije 6 bio bolji od ajfona bilo kog?!?! What the fuck!!!
Ajfon 6 u Srbiji 300 € skuplji nego u ostatku sveta
1000 + 300 = 2000Razlika je samo što će najskuplja verzija bez paketa u Evropi koštati oko 1.000 evra, a kod nas neverovatnih 2.000
To je tacno... na play store-u ima mnogo smeca. Licno sam pre par meseci imao neki widget za vremensku prognozu koji mi je s vremena na vreme gasio net konekciju. Pricam na Skype i odjednom prekine vezu...Dzoni_m napisao:Ono sto meni licno NAJVISE smeta kod Androida je fragmentacija. Aplikacije pise ko stigne. Nogama izgleda pojedine. Logika i koncept koji se provlace kroz sistem neki programer indijanac uzme i izvrne skroz kako je njemu volja. Aplikacija izgleda ruzno, nefunkcionalno i cesto ima uzasne performanse. To je ono sto meni mnogo smeta. Na Apple store toga nema. NEMA. Nema lose optimizovanih aplikacija, nema aplikacija koje crpe bateriju, koje obecavaju jedno a rade drugo itd. Svaka aplikacija se testira i mnogo vise provera treba da prodje da bi se uopste nasla na Appstore. Toga kod Andorida nema. Trpaj sve i svasta. Da budemo iskreni i kod MS se vodi racuna o tome.
Kod mene na Androidu nema nista od tih mana iOS koje su dosle sa androida. Ne desava se instant home screen na home taster, ali sasvim je pristojno vreme odziva. Ovo za nemogucnost otkljucavanja i hard reset prvi put cujemFloyd napisao:Nema vise onog da cim stisnes home taster automatski cisti ekran. Safari mi cesto puca kad se otvori vise tabova, stranicu ne drzi kesiranu vec je prlikom povratka na tab ponovo ucitava sto zna da bude zamorno... Desi se da jednostavno ne mogu da ga otkljucam jer ne regauje na komande pa je jedini izlaz hard reset itd.
Zavisi kojih auta? Nov auto najčeše nije skuplji nego vani, telefoni najčešće jesu.AcaKayak napisao:I, sta je tu problem?
Iste tolike su i razlike u ceni auta pa ih ne pljujete zbog toga, ili vam ne bodu oci toliko.