A ja cu do tada i dalje da tvrdim da razlike nema, te da je to isti auto, samo za razlicito trziste, i stari i novi.
Verovatno si u pravu. Za prošlu mi je u glavi neka snaga od 280 ks, ali moguće da je neki tuning bio u pitanju. Ovo sad što sam uspeo da pogledam na brzinu sa telefona je da su identični.
Da se ispravim:
VRS i RS, razlike sem u znaku - nema. Na određenim tržištima je VRS jer je RS zaštićeno od nekih drugih proizvođača (Ford na primer).
V i nije V, nego kvačica sa Š iz naziva proizvođača u stvari. Dobar štos. Octavia je u stvari uvek RS, sa kvačicom ispred tamo gde je RS zaštićen, pa otuda vRS. Naučismo nešto novo.
Skoda UK said:
Reference: SD-2010/04-006667
Dear Bertee,
Thank you for your letter dated 21 April 2010, regarding the meaning of Vrs
Please accept my apologies for the delay in responding to your email but your question required a bit more research and I wanted to make sure that I gave you the correct answer.
After checking a number of websites I could see that there has been a lot of debate regarding the meaning behind the word Vrs and most people have got the rs part correct as being Rally Sport.
However it appears that no one has actually guessed what the V stands for and this is in fact the Diacritical mark you see above the S in Skoda.
Bice neki shooting ovih dana, pa ce biti i vise slika. Sve u svemu, atraktivan auto, privlaci paznju, ali su misljenja podeljena - neke stvari mi se svidjaju, neke ne.
Da, ta Brera.
Planira dosta da ulozi i sredi je kako valja. Menjace celjusti, kompletan servis sta god zatreba, radice kroz par dana detailing kod nekog lika u NS-u, valjda jedan od najboljih, nem pojma. Kada sve to zavrsi, pasce jedan shooting kod muzeja, pa ce okaciti slike na ARCS.
Milos_kg napisao:Da, ta Brera.
Planira dosta da ulozi i sredi je kako valja. Menjace celjusti, kompletan servis sta god zatreba, radice kroz par dana detailing kod nekog lika u NS-u, valjda jedan od najboljih, nem pojma. Kada sve to zavrsi, pasce jedan shooting kod muzeja, pa ce okaciti slike na ARCS.
Po meni se onda zeznuo sto nije uzeo sa kozom neku,totalno drugu dimenziju dobija enterijer. I nisam siguran dal moze navigacija da se ubaci
stefanan napisao:Po meni se onda zeznuo sto nije uzeo sa kozom neku,totalno drugu dimenziju dobija enterijer. I nisam siguran dal moze navigacija da se ubaci
Nije hteo kozu. Da je uletela neka sa kozom, sedista bi se presvlacila u alkantaru ili neki drugi materijal.
stefanan napisao:Po meni se onda zeznuo sto nije uzeo sa kozom neku,totalno drugu dimenziju dobija enterijer. I nisam siguran dal moze navigacija da se ubaci
Nije hteo kozu. Da je uletela neka sa kozom, sedista bi se presvlacila u alkantaru ili neki drugi materijal.