Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne smeta bateriji da je punite svaki cas i seckate punjenje, cak joj i godi. Jedino sto povremeno treba da pustite da isprazni i napuni do kraja, ne zbog same baterije vec zbog kalibracije nivoa napunjenosti kako bi vam pokazivao tacno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ima li neko preporuku za aftermarket baterije za Samsunge? Hocu da zamenim na S2 bateriju dok se ne odlucim sta mi se i da li mi se uopste kupuje, a nemam pojma sta je dobar a sta los kinez 

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Laki
G2 napunim u 20h skinem sa punjaca,cela noc, 8h posao do 20 h uvece...sve vreme mobilni net,razgovori i bezvezno cackanje.
Baterija posle 24 h koristenja ostavi jos 30-40%.
E to ti je G2
Послато са LG-D802
G2 napunim u 20h skinem sa punjaca,cela noc, 8h posao do 20 h uvece...sve vreme mobilni net,razgovori i bezvezno cackanje.
Baterija posle 24 h koristenja ostavi jos 30-40%.
E to ti je G2

Послато са LG-D802
Pa sa tim se slazem, poenta je da sa 100% tokom jednog dana imas 5-7 sati screen-on vremena (ako je sve OK, idle ti potrosi svega par % tokom 24h), pa sad ti biraj da li je to Viber, facebook, forum ili kakvo vec drndanje odim igranja igrica. Tvojih 30-40% i pomenitih 78% su poveca razlika, tj 3x razlika 

meni s4 ne moze da prezivi ceo dan, od 8h ujutru se ugasi do 18h 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Ja zamenio na S3-mini, ne mogu sada da skidam fotrolu da proverim kao se zove, ali kada nadjem kutiju cu ti reknem tacno. Meni super drzi. Javljam ti na pp detalje.Rakhil napisao:Ima li neko preporuku za aftermarket baterije za Samsunge? Hocu da zamenim na S2 bateriju dok se ne odlucim sta mi se i da li mi se uopste kupuje, a nemam pojma sta je dobar a sta los kinez
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Postoje dani kad ga manje koristim tad ostane 50-60%.Laki021 napisao:Pa sa tim se slazem, poenta je da sa 100% tokom jednog dana imas 5-7 sati screen-on vremena (ako je sve OK, idle ti potrosi svega par % tokom 24h), pa sad ti biraj da li je to Viber, facebook, forum ili kakvo vec drndanje odim igranja igrica. Tvojih 30-40% i pomenitih 78% su poveca razlika, tj 3x razlika
Baterija na g2 i potrosnja pretpostavljam.. je vrh
G2 trosi kao tdci

Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Onda iPhone definitivno nije za tebeADrei napisao:meni s4 ne moze da prezivi ceo dan, od 8h ujutru se ugasi do 18h

I mene s4 poceo da zeza sa baterijom, ne znam da li je baterija istrosena ili se android zabagovao pa srce bez potrebe.
Možda te zeza isto kao i mene Note. Problem je u Google Play, preterano često cima lokacije. Ko ima rutovan telefon to se lako sređuje, ko nema rešenje je zasad da izgasiš lokacije i da ih pališ samo prema potrebi. Probaj da ih izgasiš. Meni je baterija ponovo postala monstruozna, tj standby je fantastičan, iako sam često u uslovima lošeg prijema.
Problem se ispoljava izgleda samo na određenim mrežama. U Nemačkoj taj problem nisam imao, kod kuće na NBGD takođe ne, ili bar ne u toj meri, dok kad sam u firmi baterija se topi ko maslac.
Probaj par dana da izdržiš bez lokacija. Ja ih palim samo da refreshujem prognozu i kad mi treba GPS dok ne smislim šta činiti ili dok problem sami ne reše. Napominjem da nisam imao taj problem na JB, samo na KK.
Problem se ispoljava izgleda samo na određenim mrežama. U Nemačkoj taj problem nisam imao, kod kuće na NBGD takođe ne, ili bar ne u toj meri, dok kad sam u firmi baterija se topi ko maslac.
Probaj par dana da izdržiš bez lokacija. Ja ih palim samo da refreshujem prognozu i kad mi treba GPS dok ne smislim šta činiti ili dok problem sami ne reše. Napominjem da nisam imao taj problem na JB, samo na KK.
Rakhil napisao:Ima li neko preporuku za aftermarket baterije za Samsunge? Hocu da zamenim na S2 bateriju dok se ne odlucim sta mi se i da li mi se uopste kupuje, a nemam pojma sta je dobar a sta los kinez
ako hoces pozovi samsung servis
1. BG ELEKTRONIK-011 208 6666 (ok cene)
2. PRO MOBI SERVIS-011 3555 047
3. BEGRAM-011785 3870 ili 011 785 3888
i pitaj koliko je originalna.
Mislim da je bolje originalna za 2000 nego ocajan kinez koji se valja po "servisima" za 1200-1500 dinara.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Preterujes, kinezi su 1000 dinara max i to u Samsung radnjama. Ovako na oglasima ili da narucim direktno su 500-600 dinara. Ne treba mi orignalna baterija za telefon star 2 i po godine koji cu menjati ubrzo
@nidza
Hvala probaću. Pročitao sam i da ima neka fora sa reset cache al čim ga upalim preko safe moda piše mi nešto downloading i stoji i ništa se ne dešava.
Hvala probaću. Pročitao sam i da ima neka fora sa reset cache al čim ga upalim preko safe moda piše mi nešto downloading i stoji i ništa se ne dešava.
samsung s5 zakon,novi iphone 6 necu kupovati a para stoje spremne za njega.Nije me odusevilo predstavljanje i nista novo.