Opel Karl
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Opel Karl
Lepi ili ne, očigledno OPEL gađa segment manjih automobila koji su iz raznoraznih razloga sve popularniji poslednjih godina. Po meni, bolje će proći nego da rade na SUV i premium modelima. Inače, primećujem da OPEL ima jako dobar marketing i to očigledno doprinosi dobrim poslovnim rezultatima. Tako da očekujem uspeh i sa ovim modelom iako je možda, na prvo razmišljanje, nepotreban.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisu izmislili model, ovo je samo naslednik Agile (ko ih nije video):

Kod nas su se prodavali kao Suzuki Splash (dogovor ova 2 giganta):

Kod nas su se prodavali kao Suzuki Splash (dogovor ova 2 giganta):

Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Prodavao se i ovde, nudili ga meni u Autoprometu. 
Off topic
Mislim da će ti zbog ovog "gigant" forumski suzukisti podići spomenik.
Sent using Tapatalk

Off topic
Mislim da će ti zbog ovog "gigant" forumski suzukisti podići spomenik.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Stavljanje akcenta na mala vozila je vrlo smisleno i jeste put ka uspehu. Opelovo tržište je Evropa gde se najbolje prodaju manja vozila i gde je jako teško ući u segment luksuznih.trojanac napisao:Lepi ili ne, očigledno OPEL gađa segment manjih automobila koji su iz raznoraznih razloga sve popularniji poslednjih godina. Po meni, bolje će proći nego da rade na SUV i premium modelima. Tako da očekujem uspeh i sa ovim modelom iako je možda, na prvo razmišljanje, nepotreban.
Sa ovim Karlom, ako bude mikro van bi zaokružili ponudu.
Gaginh0 napisao:Opel i Suziku giganti![]()

- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Vidi listu Top 10 List of Automobile Manufacturing CompaniesGaginh0 napisao:Opel i Suziku giganti![]()

http://www.alltop10list.com/top-10-list ... companies/

Jeste Suzuki gigant u proizvodnji motora za čamce, dvotočkaša i ATV-eova i sl. U auto industriji nije sigurno.
Svaka lista na kojoj se Toyota i VW ne nalaze u prva tri je pravljena na osnovu kriterijuma koji nemaju mnogo veze sa realnošću. Svidelo se to nama ili ne tako je.
Svaka lista na kojoj se Toyota i VW ne nalaze u prva tri je pravljena na osnovu kriterijuma koji nemaju mnogo veze sa realnošću. Svidelo se to nama ili ne tako je.
A ja najmlađi penzioner zvanično, sa 20 godina uzeo penzijuMilos napisao:Kako neja sam najmladji penzioner (mentalno) u Beogradu

Ako se uzme da mi je deda penzioner, tata penzioner, i ja od 2012te penzioner, zajebali smo i Krkobabiće

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kako to? Penzioner kog fonda?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Opel Karl
Mislim da Maruti i velicina i mnogoljudnost podrucja gde se prodaje utice na brojke, ako su uopste bitne.Paja napisao:Jeste Suzuki gigant u proizvodnji motora za čamce, dvotočkaša i ATV-eova i sl. U auto industriji nije sigurno.
Sent from my HTC One V

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Definitivno mikro van i naslednik Agile. Nek im uspe i pored debilnih imena.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V