HTC One M8 i HTC One kostaju isto

@Gagi i ja imam taj paket
Sad je porastao na 500min i kosta 1995 rsd
I ljudi koji se bave fanovima Dzastin Bibera su isto smorili.Floyd napisao:I za koncert Džastin Bibera su redovi pa to ne znaci da je njegova muzika kvalitetna
Ako se ne varam, veci ima 2GB rama...Laki021 napisao:Novi iPhone ima samo 1GB rama
pogotovo na velikom koji ima osetno vecu rezoluciju.
Laki021 napisao:...npr kada predjete iz aktivnog taba u neki ranije otvoreni Tab on ga refreshuje, tj ne refreshuje ga nego ga ponovo ucitava jer nije imao memorije da ga drzi u pozadini. Jako fluidno "iskustvo"...
Moja zena ima 630 uzet preko MTS-a, ok telefon zavisi sta hoces od telefona , kao drugi telefon ce ti biti ekstra.nixa napisao:Da li neko ima iskustva sa korišćenjem Lumie 630?
Dosta je jeftin preko paketa, čini mi se kao zanimljiv izbor za drugi telefon.
Ne bih se slozio da su vipovi paketi tako losi,ne znam tacne cene ali sam sistem moze da bude ok.Gaginh0 napisao:Sta fali mom paketu od 300min, 1000por, 1000min u mrezi i 1GB neta za 1800din bez ikakvih popusta? Uzmi u obzir da je paket star bar 2-3 godine, tad sigurno nisi mogao naci bolji, svi moji drugari sto su u telenoru imaju taj paket...
Gde ces gluplji paket od VIPovih smartova... Aj oni Telekomovi sa free netom su jos Boze pomozi...