Obuća i odeća
Re: Obuća
Ja mislim planeta i sportvision. I u adidasu. Ja sam pre par dana uzeo zx850 i solidno su udobne. Ali su zato dosta lepe. Cena je oko 7k.
Ubedljivo najudobnije patike, a ne namenje trčanju su mi Reebok Baja Racer. U njima setam i vozim kola koliko god hoću bez umora stopala.
poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Ubedljivo najudobnije patike, a ne namenje trčanju su mi Reebok Baja Racer. U njima setam i vozim kola koliko god hoću bez umora stopala.
poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jesu ovo one "stiroporke"? Odlične su 'tike.
A za japanke, da nije malo prošla sezona?

Širim haos!
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nesto od obuce sto sam u poslednje vreme uzimao.
Metro prodavnica obuce. i jedne i druge sam platio 2900 dinara. Proizvodjac kina. Na dekleraciji pise koza.

Gepard fabrika obuce u novom sadu. Siju za vojsku, policiju, i mnoge brendove, recimo ove moje su pravljene za tom tailor. Platio sam ih 3850 dinara. Koza. Elegantna patika, moze i na farke i na neke pantalonice..

Carrera patike, italian style. Oko 6000 su bile u planeta sport

Metro prodavnica obuce. i jedne i druge sam platio 2900 dinara. Proizvodjac kina. Na dekleraciji pise koza.

Gepard fabrika obuce u novom sadu. Siju za vojsku, policiju, i mnoge brendove, recimo ove moje su pravljene za tom tailor. Platio sam ih 3850 dinara. Koza. Elegantna patika, moze i na farke i na neke pantalonice..

Carrera patike, italian style. Oko 6000 su bile u planeta sport

Cim je preko 20 stepeni, cesto nosim japanke, a bele su mi se smucile, ne mogu vise da ih ribam. Njih sam platio 4500, a kada sam vidro da su ove 2200, nisam mnogo razmisljaomethane.master napisao:Jesu ovo one "stiroporke"? Odlične su 'tike.![]()

Da, to su Adistar boost, nerealno su udobne.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
Gledao sam ih u radnji, veoma su lagane što im je veliki plus.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Htedoh da kupim one Energy Boost plave, sto su u radnji pored njih, ali kada sam ih probao, dosta su tvrde napred, dok su adistar sigurno najudobnije patike koje sam probao...methane.master napisao:Gledao sam ih u radnji, veoma su lagane što im je veliki plus.
Sent using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- methane.master
Ma bila je cool da se nosi još davno, u pred-dizelaško vreme. Veći deo srednje škole sam proveo u njima. Ne postoje gore i neudobnije patike za bilo kakvo intenzivnije hodanje. O kombinaciji smrada gume i znoja koji se iz njih širi nakon dužeg nošenja da i ne govorimo.Darko napisao:Ovo je nekad bila tako cool patika. Ali danas kad vidim da ih svi nose i ko ih sve nosi, potpuno su izgubile svoju osobenost.

Video sam i njih, ali nisam zagledao. Ja neko vreme nažalost izbegavam Adidas, jer većina koje sam ranije nosio pravile su mi problem sa petnom kosti. Najgore od svega je što ne mogu pri kupovini da provalim da li će me ubijati ili neće.Xepoj87 napisao:Htedoh da kupim one Energy Boost plave, sto su u radnji pored njih, ali kada sam ih probao, dosta su tvrde napred, dok su adistar sigurno najudobnije patike koje sam probao...

Širim haos!
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Koliko si platio Adidas ?Xepoj87 napisao:Htedoh da kupim one Energy Boost plave, sto su u radnji pored njih, ali kada sam ih probao, dosta su tvrde napred, dok su adistar sigurno najudobnije patike koje sam probao...methane.master napisao:Gledao sam ih u radnji, veoma su lagane što im je veliki plus.
Sent using Tapatalk

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Never Say Never Again