Dobro veče
Re: Dobro veče
Zovi podršku. Kao da za tvoju karticu nije uključen paket.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
SBB stavio letke kao studentski paket. Samo 1590 dinara, internet + d3 televizija...i to napisali, sve ukupno samo 1590 dinara, djavola, tek na sajt kad udjes sitnim slovima pise, u cenu nije uracunato mesecno odrzavanje, pu! 
Ako uzmem samo internet kod njih, jel se placa mesecno odrzavanje?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ako uzmem samo internet kod njih, jel se placa mesecno odrzavanje?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Isti slucaj kod mene bio. ZVao podrsku, rekli mi da ugasim box na dugme i upalim ponovo, pri sledecem paljenju je povukao sve kako treba.bane valjevo napisao:Upravo prikacio D3 Sbb-a na Tv. Medjutim, svi kanali izuzev RTS HD su mi zakljucani. Postoji li neka fora sa tim otkljucavanjem, podesavanjima ili sta vec???
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
A do 98% resenja dopunjava udarac
ona 2% znace da jr skroz mrtvo

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Je l moze neko da mi postavi negde .mp3 THUNDER STRIKE i BIG GUN ? AC/DC.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
bane valjevo napisao:Upravo prikacio D3 Sbb-a na Tv. Medjutim, svi kanali izuzev RTS HD su mi zakljucani. Postoji li neka fora sa tim otkljucavanjem, podesavanjima ili sta vec???
Odgovoricu sam sebi. Ukoliko se D3 uredjaj skine sa mreze (odvrne se kabal) na duze od 2 ili vise sati, on se automatski zakljuca sam od sebe, i mora da se otkljuca od strane njih u centrali, jer se smatra kao kradja. Moj je bio iskljucen duze od 14 meseci...
Ovaj moj je i dalje u poluzakljucanom stanju, jer sam osim ova dva kanala dobio jos RTS obican, te mozete zamisliti moje odusevljenje...
Kazu da ako mi risiver ne povuce pakete za jedno sat do dva, sredice oni to meni do utorka...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bar mozes da gledas veceras Finale. 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Igra li neko mozda Fantasy Premier League na zvanicnom sajtu???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja sam razmisljao da krenem, ali sam odustao.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zamisli da si dobio PINK i Košavu i Kopernikus. Ćuti i plivaj.bane valjevo napisao: Ovaj moj je i dalje u poluzakljucanom stanju, jer sam osim ova dva kanala dobio jos RTS obican, te mozete zamisliti moje odusevljenje...
Kazu da ako mi risiver ne povuce pakete za jedno sat do dva, sredice oni to meni do utorka...

Do utorka? Uvek se oduševim ažurnošću naših operatera.

Jedino mi nije jasan ovaj mehanizam zaštite od krađe? Šta da radim sa njihovim risiverom, da se prikačim na drugog operatera, prodam na buvljaku?

Širim haos!
Možeš da gledaš nešto što nisi platio. Ne znaju oni koji je kod tebe dok ti ne zatreba nešto od njih.
Re: AW: Dobro veče
Da znašmethane.master napisao:Zamisli da si dobio PINK i Košavu i Kopernikus. Ćuti i plivaj.

Ja uzeo našu IPTV sa +200 kanala i mogu da kazem da su to najgluplje bačene pare. Kad od toga oduzmem 80 Pink kanala, 40 sa spotovima narodne muzike, još toliko sa zabavnom, titlovane strane kanale (koje imam i ovde), lokalne tv, ostaje cca 5 kanala koji mogu da se pogledaju s vremena na vreme

Jedina dobra stvar je da sve ide preko aplikacije na smart tv-u i zaista funkcioniše super.