naravno i novine nisu mera istine ali nekada bude i kako napisu.
Pozdrav i odoh da nastavim da se nadam offline

Kuzmanovic napisao:Nema sta ti da se nadas, nacinio si prekrsaj pre stupanja zakona na snagu i ti nema sta tu da pregovaras.
Pa ako si procitao u novimama da ces se izvuci, zasto si dosao na forum da pitas? Lepo idi sutra u sud, kazi im "Dobar dan, ja dosao da se nagodim jer sam procitao u Blicu da to tako ide" i zavrsi posao.nightrider napisao:Polako Kuzmanovicu, nada umire poslednja, a ti si poslednji koji ce da mi kaze da li cu da se nadam ili ne u zivotu. Kazem jos jednom da sam procitao u novinama da MOZE i za ranije nacinjene prekrsaje ako nije zapocet suski postupak, nisam gledao u zvezde ili pasulj i nadao se,
naravno i novine nisu mera istine ali nekada bude i kako napisu.
Pozdrav i odoh da nastavim da se nadam offline
Do 0.8 promila moze da se "pregovara". Znaci 0.5-0.8. Ne znam gde si cuo da do 1.2 moze? Ljudi pogresno misle da sada mogu za sve da se izvuku sa tim pregovorima. Nema nista od toga. Da bi uopste i mogao da pregovaras moras prvo da prethodne dve godine nisi ucinio ni jedan prekrsaj koji donosi prekrsajnu prijavu, i da si generalno cist sto se tice kazni. Pa tek onda mozda mozes da nesto izvuces.nightrider napisao:Kako su opisali po novinama, pregovori su kao na pijaci, veliki je raspon dat policiji i tuzilastvu za odluke
Ono sto ja zdravorazumski ne mogu verujem je da za 1,2 promila pregovaras, a za voznju zaustavnom ne moze
Takodje negde sam procitao i da moze za prekrsaje nacinjene ranije ako nije poceo prekrsajni postupak
Videcemo, sve je ovo novo ...ostaje da se nadamo najboljem ili bar necemu