Najudobniji nov auto do 15k
Najudobniji nov auto do 15k
Nije da planiram da menjam auto, ali je ovo pitanje o kome razmisljam vec duze vremena a nigde ne mogu da nadjem konkretan odgovor. Google mi stalno gura neke merc sa cenom preko 50k evra...
Dakle pitanje je prosto, najudobniji auto, koji najbolje pegla nase vrhunske puteve, nov, do 15e.....Najvise me zanima C klasa vozila...
Kako cenite?
Dakle pitanje je prosto, najudobniji auto, koji najbolje pegla nase vrhunske puteve, nov, do 15e.....Najvise me zanima C klasa vozila...
Kako cenite?
Re: Najudobniji nov auto do 15k
Francuz neki?
Stvarno nemam nikakvu ideju, obicno za francuze vaze da su najudobniji, ali zelim da cujem sta drugi misle, mozda ima i nesto sto mi nije pred ocima....Znam da su citroen oduvek vazili za najudobnija vozila, ali trendovi se menjaju...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mnogi kazu da golf 7 izuzetno pegla neravnine.
Meni je Corolla bila udobna, košta oko 15k.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Najudobniji nov auto do 15k
G7 je bas nerealno udoban za svoju velicinu, kao da je rec o autu vecem za broj ili dva.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Moram priznati da mi je to za G7 velika novina, posebno jer za VW vazi da su nemacko tvrda vozila.....Inace ne volim G vozila, ali ovo nije tema o tome, vec o najudobnijem autu.
BAs me zacudilo to za G7
BAs me zacudilo to za G7
Takođe, prethodnici su bili neopravdano loši. Doduše, ako se poredi sa Octaviom A7, onda ima argumenata - pogotovo što Golfika ima nezavisno vešanje, a Škoda ne.
Zapljuni probnu vožnju, a probaj i Octaviu.
Zapljuni probnu vožnju, a probaj i Octaviu.
Nema ni golf u 1.2 motorima a ni za 1.6 tdi nisam siguran.
Još jedna stvar, pre nego što se zameni čitav automobil, mnogo je lakše zameniti gume. Moj auto je sad tvrd ko kamen sa GY. Semperit je bio odličan kompromis, a zimske su pesma.
Pređi na 16-ice pre menjanja kola, ako ti se prelazi na udobniji auto. Fabrička dimenzija je 215/65R16 - dobićeš znatno udobniji auto, ali i nešto manje direktan volan.
Pređi na 16-ice pre menjanja kola, ako ti se prelazi na udobniji auto. Fabrička dimenzija je 215/65R16 - dobićeš znatno udobniji auto, ali i nešto manje direktan volan.
jos jednom, ne plamiram da menjam kola godinu dana, ovo je samo informativno jer mislim da je tema mnogima bitna a nigde nije obradjena...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Kako ti je auto tvrd kao kamen sa gy kada meni 2 auta sa istim gumama plivaju, na gy eagle f1 je bocni zid jako mek, tvrda mi je bila bridgestone potenza, ali gy eagle f1 jedna od najmeksih guma sto sam vozio, a vozio sam razne.
Mitsubishi Lancer, uklapa se u cenu, ima i multilink pozadi.
Jedino tvrđe što sam vozio je bio polu-slik. Možda su se stvrdle od starosti.Ivan napisao:Kako ti je auto tvrd kao kamen sa gy kada meni 2 auta sa istim gumama plivaju, na gy eagle f1 je bocni zid jako mek, tvrda mi je bila bridgestone potenza, ali gy eagle f1 jedna od najmeksih guma sto sam vozio, a vozio sam razne.

takva su iskustva i sa 215/45/17 na rs-u, pokazala se dosta mekana, bocna ivica se maltene ostrugala posle ostre voznje, pod pravilnim pritiskom. mnogo bolja iskustva su bila sa conti sc5...Ivan napisao:Kako ti je auto tvrd kao kamen sa gy kada meni 2 auta sa istim gumama plivaju, na gy eagle f1 je bocni zid jako mek, tvrda mi je bila bridgestone potenza, ali gy eagle f1 jedna od najmeksih guma sto sam vozio, a vozio sam razne.