Obuća i odeća
Re: Obuća
Pajo, opklada sa devojcicom je pala, a iskreno, bolje bi mi bilo da je ne izgubim, a moram 3kg za mesec dana da skinem
Half Man, preko neta je svega 20-30e jeftinije, a kapiram da u njihovim prodavnicama nije nista jeftinije kod nas. Imas ti njihove patike i za trecinu te cene, sve zavisi sta zelis i koliko si spreman da se otvoris.
Tapatok za Vindovz

Half Man, preko neta je svega 20-30e jeftinije, a kapiram da u njihovim prodavnicama nije nista jeftinije kod nas. Imas ti njihove patike i za trecinu te cene, sve zavisi sta zelis i koliko si spreman da se otvoris.
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Xepoj87 napisao:Pajo, opklada sa devojcicom je pala, a iskreno, bolje bi mi bilo da je ne izgubim, moram 3kg za mesec dana da skinem![]()
Tapatok za Vindovz
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Evo ti dodatna motivacija: ako se ne javis ovde za mesec dana da si skinuo te 3 kile, jebacemo te ko sansku kozu sto si dao 20k na patike
Mislim, jebote, da su od anobtejnijuma pa je mnogo...

Mislim, jebote, da su od anobtejnijuma pa je mnogo...
Patike jesu veoma bitne za trčanje, pogotovo ko ima problem sa stopalima ili kolenima. Bitne su za bilo kakav sport, pa i hodanje.

Oko 6 su koštale, model 2012. Moja kolenca su prezadovoljna, tj na pola sam bio da batalim tenis. Poređenja radi, aktuelan model je skoro 3x skuplji.
Inače, za trčanje bih uzeo neki od Asics modela. Doslovce mi samo njih preporučuju ljudi koji svakodnevno trče.

Oko 6 su koštale, model 2012. Moja kolenca su prezadovoljna, tj na pola sam bio da batalim tenis. Poređenja radi, aktuelan model je skoro 3x skuplji.
Inače, za trčanje bih uzeo neki od Asics modela. Doslovce mi samo njih preporučuju ljudi koji svakodnevno trče.
Patike za 20.000. Jer imaju tv or something 
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Trazio sam Mizuno wave prophecy 2, ali su, em skuplje od ovih, em stoje na policama par godina, a trojka je sranje. Reebok boost sada svi hvale, svuda po netu, jer su revolucionarnu tu penu smislili. Bukvalno ni jedna patika, sem pomenutog wave prophecyja ne moze da im parira.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz