stefanan napisao:Bukvalno, ima jedan komsija takvu mazu od nemackog ovcara, i stvarno je maza. Dok jedan kreten nije resio to da testira sa vlasnikom,pa se dogovore da ga kao udari. Epilog- Astor mu skocio na grudi i oborio na zemlju, da ga vlasnik nije zadrzao verovatno bi ga prilicno povredio jer je bio spreman da ujede
I Bak je prelep
Ne znam dal ste svesni koliko je tesko naci ovako normalne,radne NO. (pod normalne mislim na NEizlozbene,krupne primerke, bez spustenih nogu). Ja sad kad sam gledao naleteo sam na razne, neki su bili sinovi svetskih prvaka bla bla, na kraju sam kupio od lika u GM koji ima zenku kao kucnog ljubimca pa je pustio da se pari.
Ovi odgajivaci u sve fanatici i najbitnije im da kuce ima tacnu duzinu usiju,kilaza u gram, zadnje noge pod odredjenim uglom,a kucice po ceo dan u kavezu drze

Hvala

Mi ga stvarno puno volimo i gledamo maltene kao ravnopravnog clana porodice,i nikada ga nismo dresirali,niti bilo sta,vec smo ga pustali da uziva i sve on sto radi i on to isto radi iz ljubavi prema nama,tj. bez ikakvog straha,ili ne znam vec,mislim da ga nikad nismo udarili,eventualno mozda ga "kecnuli" po turu kad je bas nemoguc,i kad je jednom istrcao napolje.
Takodje ne znam za vase ovcare,ali on se jako plasi kola i svaki put cim ja zatvorim vrata i jos ga cak i ne upalim,on odmah utrci u kucu(naravno sam otvori vrata

).I pre sam voleo zivotinje,ali nakon nesto vise od 4 godine,tj od 25.4.2010. zahvaljuci njemu jos vise ih volim i ne bih mogao da zamislim da zivim bez nekog dogija pored sebe,a najvise volim velike i "opasne" pse,pa kad ih vidim koliko su samo umiljati i dobrocudni