Izgleda da je sbb stvarno povecao brzine.
U cenovniku su im jos uvek stare brzine.

Isto ovde, samo sto ja koristim Duo Gold. A racun 2.650 umesto 2.990. I sad proverio net, 40/2.5 imam umesto 20/1.5 ekstraSloba napisao:Koristim Trio Gold koji je po cenovniku 3.380, a poslednji račun je 2.850. Glupo je da se žalim, ali me baš interesuje na konto čega je niža cifra.
Sloba napisao:Koristim Trio Gold koji je po cenovniku 3.380, a poslednji račun je 2.850. Glupo je da se žalim, ali me baš interesuje na konto čega je niža cifra.
Ja za ~2.900 dobijam 40/2.5 mbit internet + digitalnu TV sa nekim HIT paketom gde ima ja mislim 11 HD kanala, i 72 sata unazad ide isto za dzabe.Day Walker napisao:Sta dobijate za tu cenu?
H4wkeye napisao:Ja za ~2.900 dobijam 40/2.5 mbit internet + digitalnu TV sa nekim HIT paketom gde ima ja mislim 11 HD kanala, i 72 sata unazad ide isto za dzabe.Day Walker napisao:Sta dobijate za tu cenu?
Rakhil napisao:Tvoje je sa fiksnom, Trio paketi. Ja isto imam Duo Gold, posto ne vidim poentu fiksnog, i kosta 2990
Najpre su razlozi bili tehničke prirode: kad imaš modem, bilo da je on za običnu telefonsku liniju, ADSL, kablovski, ili radio, postoji jedan propusni opseg koji možeš da podeliš za upload i download po želji. Pošto je download kućnim korisnicima (bio) mnogo važniji, išlo se na to da on bude veći.McGruja napisao:Ne, generalno je upload uvek sakacen od brzine, a ne razumem zasto