Youtube
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=Xbs6eMxa5ds
Glupaca, mada mi deluje kao fejk.
Pre bih rekao da su glupaci ovi koji bacaju djubre. Inace verovatno je fake.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Pa moze to isto smece da vrati u kola, a ne da prosipa sve po autu sta joj padne pod ruke.
Treba da im nabije to u oko! 
Mada nekako mi smesno da tako bacaju smece, ja cak ni kod nas nisam video da tako bacaju. Sve sto sam video je po koji papiric i opusci.

Mada nekako mi smesno da tako bacaju smece, ja cak ni kod nas nisam video da tako bacaju. Sve sto sam video je po koji papiric i opusci.
Mislis, sa vise paznje da im vrati djubre koje stoka baca na ulicu?Scuderia napisao:Pa moze to isto smece da vrati u kola, a ne da prosipa sve po autu sta joj padne pod ruke.
Da vrati onako kako je i izbaceno iz auta.
Pa ako im vrati tako, onda ce oni opet izbaciti iz auta 
Ovako mora da brise jogurt sa volana

Ovako mora da brise jogurt sa volana

Baš sam skoro išao obilaznicom iza bugarskog kamiona (dakle EU) i šofer je vršio generalno spremanje kabine tokom vožnje. Prazne plasticne flaše, gomile ambalaže i sl, sve kroz desni prozor u travu 

Ooooo, na te sam posebno alergican, i ako nemam nikoga u kolima, uvek "zamolim" da pokupi sve sto je zasro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je pre jedno 2-3 god lik iz G4, u nekom selu posle Sapca, bacio konzervu na Astru, na svu srecu sam uspeo da je izbegnem.
Malo je reci da sam zaustavio saobracaj, a cale samo sto ga nije pojeo... Stoka seljacka..Ne samo zato sto vozi G4, nego sto je iz selendre
Malo je reci da sam zaustavio saobracaj, a cale samo sto ga nije pojeo... Stoka seljacka..Ne samo zato sto vozi G4, nego sto je iz selendre

Brzine idu u H-a !!!

Fejk kao i oni disney likovi sto biju.
Nema veze ni G4 ni odakle je neko, ljomber si ako bacas sranja van auta
To njeno delenje pravde ce da funkcionise sve dok ne naleti na "baju"