Brajton po meni jeste kec, samo mi je sumnjiv Wolves. U medjusobnim utakmicama, Wolves ima samo jednu od 12 utakmica. Da li je Wolves bolji tim ili su samo imali laksi raspored u pocetku sezone?
EDIT: Posto m.m ne odgovara, izbacen je Wolves sa tiketa i ostavljena tri para koja zajedno daju kvotu 4.
Neka si ga izbacio. To treba uraditi čim postoji sumnja za neki pari.
Wolves su promenili vlasnika i dobili pare tako da su se prošetali kroz Diviziju 1 prošle sezone i ove imaju sasvim solidan tim u Championshipu, mada nisam siguran da su ozbiljni kandidati za promociju. Nisu imali baš tako lak raspored. O Boltonu.... i ove sezone će da tavori. Nije Wolves toliko jači kolio su ovi loši u prvim utakmicama, a koliko sam video imaju i povređenih.
Inače u Championshipu, aktuelne kante za napucavanje su bili Blackpool (loša atmosfera u klubu, odnos predsednik VS trener, tim i navijači) i Fulhamkoji je sasvim dobra ekipa kombinovano mladi i iskusni igrači, ali očigledno pali psihološki, mada mislim da je Magath smenjen u toku nedelje, pa možda krenu bolje da igraju. Ovaj vikend ih ipak zaobići, gostuje im takođe nepredvidivi Blackburn.
Meni otvara, e sad neman nalog pa ne znam kako je ako pokušaš da se loguješ.
Za danas nemam ništa, ako uopšte stignem da uplatim biće dobro.
Inače, tokom nedelje je većina utakmica došla realno, pa očekujem da ovaj vikend kladionice uzvrate udarac.
mamu im jebem,dali su mi skenjali IP,nece uopste da mi otvori sa pc-a stranicu bet-at-home, imam brdo love na racunu,dobijam redovno,probao sam i ruter da resetujem isto nece da mi otvori stranicu,probao sa vise browsera mozila,hrome,IE, auuuuuu koja prevara...... pasce neka tuzba izgleda.