Opel Adam
Re: Opel Adam
OPC rules 

Samo u Vipu mozes da nadjes dva ista Adama.Uroš S. napisao:Imaju različitih verzija ko prodatih komada

Имам једно потпитање...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Dosadno je, pišemo u prazno dok se Day Walker ne vrati s mora, ili dobije dopust od devojke 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je lep samo u odredjenim vatijantama 
Iznutra je odlicno odradjen

Iznutra je odlicno odradjen
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I 100.000 poručenih komada, pa se vi sprdajte.Uroš S. napisao:Imaju različitih verzija ko prodatih komada

http://media.opel.com/product/adam/publ ... rders.html
Posetite www.garaza.rs !
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
ma da bre, ne forsiraju ga dzabe sa ovih milion verzija, ide to ko alva u evropi 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Opel Adam S 150 KS. Pneumatici 225/35 R 18. cena oko 18.000 €...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nije mi baš jasno pozicioniranje ovog Adama što se tiče motora.
Prvo, čista glupost što ne postoji dizel, bar ja nisam video na oglasima....
Ako ga stavimo sa konkurentima, Fiat 500 i Mini Copper, oba imaju dizel motore.
A čak i ovaj Adam S sa 150 ks, ne može da parira najačem Abarthu a ni Copper S da ne pričam o John Cooper Works..
Jedino ako kasnije izbace neku verziju OPC varijante sa onim 1.6 Turbo benzincem ili tako nešto....
Prvo, čista glupost što ne postoji dizel, bar ja nisam video na oglasima....
Ako ga stavimo sa konkurentima, Fiat 500 i Mini Copper, oba imaju dizel motore.
A čak i ovaj Adam S sa 150 ks, ne može da parira najačem Abarthu a ni Copper S da ne pričam o John Cooper Works..
Jedino ako kasnije izbace neku verziju OPC varijante sa onim 1.6 Turbo benzincem ili tako nešto....
- Day Walker
da, zaboravih cenu
Ali od Fiata 500 nije skuplji, a i siguran sam da i taj Adam rocks od 150 konja će koštati preko 20k evra u preprcanijoj opremi....

Ali od Fiata 500 nije skuplji, a i siguran sam da i taj Adam rocks od 150 konja će koštati preko 20k evra u preprcanijoj opremi....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TS5CFxu9Uw
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Opel Adam
Jbt ala je gadan.

Meni lepši od običnog. Ne mogu sa slike da provalim,kolike su felne, 17'' ?
Pre par dana kad je padala kiša vidim jednog (običnog,ne ovog) parkiran a brisači ostali na sred šoferke.
Neverovatno mi je da uopšte većina proizvođača po gašenju auta ne ostavi neku vremensku zadršku za gašenje brisača, dok se ne vrate na mesto. Da stvar bude još gluplja, od svih kola koja sam do sada vozio jedino su se vraćali na Ladi iz 1972.
Pre par dana kad je padala kiša vidim jednog (običnog,ne ovog) parkiran a brisači ostali na sred šoferke.
Neverovatno mi je da uopšte većina proizvođača po gašenju auta ne ostavi neku vremensku zadršku za gašenje brisača, dok se ne vrate na mesto. Da stvar bude još gluplja, od svih kola koja sam do sada vozio jedino su se vraćali na Ladi iz 1972.