"Vidi kako se ulenjio ovaj motor!"
"Halo Bing, da nemas mozda ocuvan motor, skoro ko nov - vredi pogledati, za opel astru?"

Zar se vise oseti "ulenjivanje" na atmo motorima?

veći broj obrtaja, veća temperatura sagorevanja i sagorevaju se naslage koksa. Ja tako kažem sebi " ulenjio si auto" ,samo da bi imao razlog da teram pun gas
 veći broj obrtaja, veća temperatura sagorevanja i sagorevaju se naslage koksa. Ja tako kažem sebi " ulenjio si auto" ,samo da bi imao razlog da teram pun gas 

Da, na plin ga vozim i upravo si mi srusio sneska.TheWickerMan napisao: @ kuzmanović ti beše voziš na plin? na plinu ne bi trebalo da može da se ulenji , ova priča je najčešće vezana za benzin.

Jedno pitanje za vas koji vozite benzince, na koliko obrtaja okvirno menjate brzinu? Drug mi rece on na nekih 2400 obicno.
 Jedno pitanje za vas koji vozite benzince, na koliko obrtaja okvirno menjate brzinu? Drug mi rece on na nekih 2400 obicno.
Takvom voznjom bi trosio najmanje 15l / 100 km. Verovatno i vise.nikaragva napisao:Nisam nikad imao benzinca, sem juga. Nije imao obrtaje, ali sam menjao kada skontam da vise ne vuce
Retko ispod 3000.H4wkeye napisao:Znaci da vozim kao onaj iz onog francuskog filma TaxiJedno pitanje za vas koji vozite benzince, na koliko obrtaja okvirno menjate brzinu? Drug mi rece on na nekih 2400 obicno.