Kontrolu pritiska će morati da ima svaki auto koji se registruje u EU od novembra ove godine, samim tim moraće da ga ima i 500L. Osim ako za naše tržište ne ponude tu opciju.Paja napisao:Nigde ne vidim kontrolu pritiska.
Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Tesko da to moze tek tako.. Mozda svaki proizveden od novembra ce morati da ima
Brzine idu u H-a !!!

Nije neka nauka impementirati kontrolu pritiska u novo vozilo.
Ono što mene nervira u celoj priči je da Fiat u letku pominje tu kontrolu, a u cenovnicima je nema. Neozbiljni su na našem tržištu.
Ono što mene nervira u celoj priči je da Fiat u letku pominje tu kontrolu, a u cenovnicima je nema. Neozbiljni su na našem tržištu.
- Day Walker
Naravno da nije, ali je ogroman izdatak jer ko zna koliko vozila je proizvedeno do sad bez toga
Brzine idu u H-a !!!

Baš tako, izostavio sam gore svaki novi auto registrovan od novembra.Day Walker napisao:Mozda svaki proizveden od novembra ce morati da ima
AKCIJSKE CENE ZA S-CROSS + VREDAN POKLON
Pored značajnih popusta, kupci modela Suzuki S-Cross će u narednom periodu, kupovinom ovog popularnog automobila, ostvariti još jednu veliku uštedu.
Pred predstojeću zimsku sezonu i obaveznu upotrebu zimskih pneumatika odlučili smo da naše nove korisnike obradujemo neophodnim i vrednim poklonom, zimskim setom točkova koji uključuje izuzetno kvalitetne zimske pneumatike na čeličnim felnama sa senzorima pritiska u gumama, sistema koji je deo bogate standardne opreme S-Crossa.
Akcija se odnosi na sve varijante modela S-Cross i traje do isteka lagera zimskih setova pa Vas pozivamo da iskoristite ovu lepu priliku.
http://www.suzuki-srbija.rs/
Pored značajnih popusta, kupci modela Suzuki S-Cross će u narednom periodu, kupovinom ovog popularnog automobila, ostvariti još jednu veliku uštedu.
Pred predstojeću zimsku sezonu i obaveznu upotrebu zimskih pneumatika odlučili smo da naše nove korisnike obradujemo neophodnim i vrednim poklonom, zimskim setom točkova koji uključuje izuzetno kvalitetne zimske pneumatike na čeličnim felnama sa senzorima pritiska u gumama, sistema koji je deo bogate standardne opreme S-Crossa.
Akcija se odnosi na sve varijante modela S-Cross i traje do isteka lagera zimskih setova pa Vas pozivamo da iskoristite ovu lepu priliku.
http://www.suzuki-srbija.rs/
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
S-CROSS je grozan, uzasan. 

Pa možda se nekome sviđa, o ukusima ...
Kome se do sad sviđao, sad je još bolja ponuda.
Ja sam u Nišu video samo jednog, mada nema mnogo ni SX-4, nema dilera u Nišu.
Meni se sviđa Mazda, a njena ponuda je :
Kome se do sad sviđao, sad je još bolja ponuda.
Ja sam u Nišu video samo jednog, mada nema mnogo ni SX-4, nema dilera u Nišu.
Meni se sviđa Mazda, a njena ponuda je :
Još da padne sneg, pa da promene ponuduProlećna ponuda u Mazdi
Ako se do 04.09. odlučite za kupovinu Mazde CX-5, Mazda Vas časti automatskim menjačem ili AWD pogonom (pogon na sva 4 točka).

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma samo produzuju istu (glupu) "akciju", a mrzi ih da promene tekst...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
Kopiram Testdriverov post o cenama Corse koje:
Ovo je Active paket koji sadrzi tempomat, bord , sensor za kisu, automatska svetla, kozni volan sa komandama,mp3, nekakva imitacija polukoznih sedista koja izgleda sasvim ok, ima cak i pracenje pritiska u gumama i esp i cena ove je 9950, za 200e dodatka se dobijaju i alu felne 15, dakle sve za 10150.

A za samo jos 1500 se dobija ova perverzija od opreme koja je na ovoj crvenoj: na sve iznad, idu i felne 16, siber, digitalna klima, navigacija, parking senzori. Ova izadje 11600, realno za te pare sa toliko opreme u klasi se tesko moze naci auto na trzistu. Pri tom je sad garancija 4 godine tako da bi me cudilo da neko ko prodaje polovnu Corsu za 7,8000 uopste ima interesenata

Ovo je Active paket koji sadrzi tempomat, bord , sensor za kisu, automatska svetla, kozni volan sa komandama,mp3, nekakva imitacija polukoznih sedista koja izgleda sasvim ok, ima cak i pracenje pritiska u gumama i esp i cena ove je 9950, za 200e dodatka se dobijaju i alu felne 15, dakle sve za 10150.

A za samo jos 1500 se dobija ova perverzija od opreme koja je na ovoj crvenoj: na sve iznad, idu i felne 16, siber, digitalna klima, navigacija, parking senzori. Ova izadje 11600, realno za te pare sa toliko opreme u klasi se tesko moze naci auto na trzistu. Pri tom je sad garancija 4 godine tako da bi me cudilo da neko ko prodaje polovnu Corsu za 7,8000 uopste ima interesenata

Brzine idu u H-a !!!

Ili dodaš još 500 i voziš polo 1.2 tsi sa slabijom opremom.
- Day Walker
Klotaru sa potentnim motorom 
Šta ide uz korsu?

Šta ide uz korsu?
- Day Walker
verovatno onaj skrbavi 1.2 asmaticar, al nisam siguran
Brzine idu u H-a !!!

Mislim da je realno očekivati da je EU najavila ovakav zakon godinama unazad, tako da nekakvih naknadnih intervencija možda neće ni biti. Jednostavno od nekih VIN će sva vozila za to tržište da imaju već novi softver sa podatkom o pritisku u gumama.Day Walker napisao:Naravno da nije, ali je ogroman izdatak jer ko zna koliko vozila je proizvedeno do sad bez toga