Dobro veče
Re: Dobro veče
Idi kupi još jedan. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da si citao "Acinu" knjigu, ne bi dobio samo sladoled. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja procitao "Acinu knjigu". Da je za preporuku - jeste, interesantna prica. Da covek postane veci svaler od citanja - ne bih rekao 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ili jos bolje na svakih pola sata da idem da kupujem po jedan sve do zatvaranjaPaja napisao:Idi kupi još jedan.

Kad me je pitala sta hocu od priloga u sladoled, trebao sam da kazem "Tebe"Kuzmanovic napisao:Da si citao "Acinu" knjigu, ne bi dobio samo sladoled.

- Kuzmanovic
Ili to ili kazes "Daj mi sladoled ali neka bude velik kao ja a sladak kao ti".

Ja stigao do pola i slazem se sa tobom. Mislio sam da ce knjiga biti vise u "how to" fazonu ali ovako je bolje. Ipak da bi se postao tzv. UZ treba uciti one hipnoze, madjonicarske trikove, NLP i ostale manipulatorske fore.Rakhil napisao:Ja procitao "Acinu knjigu". Da je za preporuku - jeste, interesantna prica. Da covek postane veci svaler od citanja - ne bih rekao

- Rakhil
Kuzmo, koj ce ti moj NLP, vidis da si prirodni talenat 

- Kuzmanovic

To je znak da knjiga radi!

Kuzmanovic napisao:Ili to ili kazes "Daj mi sladoled ali neka bude velik kao ja a sladak kao ti".![]()

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ta je jos bolja, nisam se toga setio.Kuzmanovic napisao:Ili to ili kazes "Daj mi sladoled ali neka bude velik kao ja a sladak kao ti".![]()

Knjiga u stvari ne napravi smekera od tebe, vec probudi smekera u tebi 

- Rakhil
Gde ne radi knjiga, vidiš da Ace i Heroja nema već danima na forumu, iscrpljeni su od preterane tršnje 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Od čitanja knjiga sam pobudalio, tako da ne smem ni da se uhvatim Acinog štiva.Rakhil napisao:Ja procitao "Acinu knjigu". Da je za preporuku - jeste, interesantna prica. Da covek postane veci svaler od citanja - ne bih rekao

Ko u vicu...Kuzmanovic napisao:Ili to ili kazes "Daj mi sladoled ali neka bude velik kao ja a sladak kao ti".![]()
Crnogorac u kafiću, kelnerica smrt riba, pita ga šta će da pije, kaže kafu će, ona pita kakvu želi,
"Curo donesi jednu kafu... jaku ka' ja, a slatku ka' ti"
Posle minut-dva donosu kelnerica kafu, đetić proba,
"Bo'me curo.... ti se baš precijeni"
Ma dodaj i multi-level marketing. Ako ti ne uspe kod riba, napravićeš karijeru kao prodavac usisivača.Kuzmanovic napisao:se postao tzv. UZ treba uciti one hipnoze, madjonicarske trikove, NLP i ostale manipulatorske fore.

Širim haos!
- Kuzmanovic
Methane ne zezaj. Samo udri pa sa Acom i ekipom sa foruma u akciju. Ako i tebi ne uspe idemo da zajedno valjamo kirbi. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Misliš ako na dejt sa Acom i Herojem curice dođu sa mamama, ja mame da šarmiram
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Nesto slicno sam ja radio u nekoj budici brze hrane. Kada me je pitala sta hocu od priloga u neki super index, rekao sam ponosno: pljeskavicu!H4wkeye napisao:Ili jos bolje na svakih pola sata da idem da kupujem po jedan sve do zatvaranjaPaja napisao:Idi kupi još jedan.
Kad me je pitala sta hocu od priloga u sladoled, trebao sam da kazem "Tebe"Kuzmanovic napisao:Da si citao "Acinu" knjigu, ne bi dobio samo sladoled.![]()
![]()