Imam ja sve te metode koje je i Stajl učio, ali sam i rekao da je dobro prvo pročitati knjigu da bi znali zašto sve to treba učiti
Psihologiju sam završio, krenuo s magijom. Devojke su u principu oduševljene kad im neko priđe na takav neki način, pošto je prilično drugačije od nečega na šta su navikle.
U ponedeljak sam bio s nekom devojkom, dogovorili smo se kad sam je vraćao kući kod muža da dođe kod mene za vašar u subotu ujutru i ostane do nedelje uveče ali nam je muž koji je uzeo njen telefon u ruke juče pokvario planove.
Crko dabogda peder.
A najjače je što kad sam je vozio kući neko mi blica iza mene kad ono Next. Ja joj kažem drug mi je opušteno, sad ćemo mu se osvetiti i propustim ga, vozim iza njega, ubijam se od blicanja, stignem ga ponovo i onda skontam da vozi klijente

Ja još vozim paralelno s njim i otvaram njen prozor da mu se kao javim a to ustvari da se kurčim devojkom a on se razmlatarao rukama u fazonu beži idiote, da li si toliko retardiran
Danas našao stan u Beogradu u koji se selim dok ne bude kuća gotova, zabava tek počinje