Putevi u Srbiji
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Putevi u Srbiji
+1
Prethodnih godina, posebno '90.-'00. su se baš nagradili, sad se nešto i dešava.
Prethodnih godina, posebno '90.-'00. su se baš nagradili, sad se nešto i dešava.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
RS TEAM napisao:Skinuli su gornji sloj asfalta tako da je sad pristojnije, i to je urađeno pre mesec dana al mašina za novi sloj nema na vidiku
I tako je i dalje, ne valja se oko praznika. Ima mašina pre Štavice, čini mi se, gde su nasuli prilično šuta kao da treba da isprave krivinu ili je ono bilo samo za neko slikanje. Taj deo Ibarske je imao i svoje gore dane ali 90-ih. Jedino mesto gde je Ibarska kako treba je na 20ak km pre i nešto malo posle Ljiga (od Beograda).
Kuda uopšte ide taj budući autoput do Preline?
Kako je preko Rudnika i Topole?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Ji 4Tze
Ok, opet sam se zaebo. Kad god odem onim putem, uvek se pokajem. Od Rudnika do (Donje) Šatornje je takav put da sam uspeo suvozaču da skoro izbijem ručak nazad 
Super je ono al kad si sam u kolima
Ibarska je keva al je podloga očaj...

Super je ono al kad si sam u kolima

Ibarska je keva al je podloga očaj...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Misliš na krivine ili stanje puta?
Put je bio manje-više ok kad smo mi išli pre malo više od mesec dana.
Put je bio manje-više ok kad smo mi išli pre malo više od mesec dana.
Posetite www.garaza.rs !
Počele su pripreme za nastavak radova na starom putu BG-NS.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Koja deonica?
Ja sam to preko Satronje overio par puta u zadnje vreme, pa i sa Trojketom, i bilo je sve manje vise OK, u odnosu na Ibarsku majka Mara...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Ji 4Tze
Nemam pojma, onda sam izgleda nesvesno podelio stanje psihe sa ženom 
Imao sam osećaj kao da sam nešto skrivio i moram da vozim tuda po kazni
mada tamo od Topole ka Mladenovcu, stvarno nov put, pa uz Bubanj do silaska u Dušanovac, isto novo...
Sad više nisam siguran, možda sam išao malo brže nego što stanje puta dozvoljava, kiša, rizla, nisam nešto ni brzo išao... Ima tu parče puta da nije samo loša podloga već valovito, kratke krivine i sl. Možda sam samo navikao Ibarskom.

Imao sam osećaj kao da sam nešto skrivio i moram da vozim tuda po kazni

Sad više nisam siguran, možda sam išao malo brže nego što stanje puta dozvoljava, kiša, rizla, nisam nešto ni brzo išao... Ima tu parče puta da nije samo loša podloga već valovito, kratke krivine i sl. Možda sam samo navikao Ibarskom.
Pa jeste kao roler koste, ali nema bas rupcaga..
A i tvrda je Honda, ako nju vozis...
A i tvrda je Honda, ako nju vozis...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Počelu su da stružu deo puta od ulaska u Inđiju do benzinske stanice. Odnosno deo koji prošli put nisu radili.blaugrana napisao:Koja deonica?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ponadao sam se da je u pitanju deo od Karlovaca do Cortanovaca
Biće. Nadam se 

Postavlja se završni sloj na putu M22.1
Od 21. aprila 2012. godine biće obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M22.1, na deonici Inđija - Gladnoš radi postavljanja završnog sloja asfalta. Saobraćaj će za vreme trajanja radova biti preusmeren na deonicu Inđija - Ruma - Irig - Iriški venac - Sremska Kamenica - Novi Sad
http://youtu.be/a796BXSv6UI
Od 21. aprila 2012. godine biće obustavljen saobraćaj na magistralnom putu M22.1, na deonici Inđija - Gladnoš radi postavljanja završnog sloja asfalta. Saobraćaj će za vreme trajanja radova biti preusmeren na deonicu Inđija - Ruma - Irig - Iriški venac - Sremska Kamenica - Novi Sad
http://youtu.be/a796BXSv6UI