Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Jel ziljadu prodajes ? 

Tako nesto. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ovde je 730 mali a 830 veći. Mali mi je generalno bolji ali veći ima mnogo bolju bateriju.
Kako da iskljucim proklete "energency calls" na j*benom LG G2?
Hvala
Hvala
Kako je mali bolji?Floyd napisao:Ovde je 730 mali a 830 veći. Mali mi je generalno bolji ali veći ima mnogo bolju bateriju.
Veliki ima i opticku stabilizaciju, tj bolju kameru.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
To na lock ekranu?Wolfy napisao:Kako da iskljucim proklete "energency calls" na j*benom LG G2?
Hvala
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Da,ali uopste ne mogu da saljem i primam poruke i pozive...
Da nije neki problem sa SIM karticom?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Baš tako, nije ti registrovao karticu. Jel kodiran telefon?
Mobilne telekomunikacije
Lose sam se izrazio... htedoh reci meni bolji tj. vise mi odgovara zbog dimenzija. Razmisljao sam da predjem na fablet ali nisam siguran da mi to treba...Laki021 napisao:Kako je mali bolji?Floyd napisao:Ovde je 730 mali a 830 veći. Mali mi je generalno bolji ali veći ima mnogo bolju bateriju.
Veliki ima i opticku stabilizaciju, tj bolju kameru.
Veci ima bolji ekran, jacu bateriju i OIS. Najbitnija je zapravo baterija. Stabilizicija je bitna za video (koji meni nije bitan) a i manji ima softeversku stabiliziaciju koja ok radi.
Mene, S4 poceo da zajabeva posle ovog mog pisanja o iPhone-u

Juce i danas na momente odbija da komunicira sa ruterom iako ne prijavljuje nikakvu gresku. Ostali uredjaji rade.
Sredjeno sve,hvala u svakom slucaju 

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Jel' nabasao neko na resenje zalbi korisnika sa IOS 8 i BMW bluetooth konekcijom? Ako koristite bluetooth konekciju sa BMW connected sistemom u autu zaglupljuje kod poziva. Imam problem na sluzbenom GT-u. Probao sa updateom firmware na BMW unitu, ne reseva problem (iako neki kazu da su ga tako resili). Zvanican info BMW-a je uradite update software. Ne radi.
Jel krči telefon vama kad zovete i kad vas zovu? Meni sve više i više, užasan neki zvuk, a već je prešao 50% slučajeva da krči i da moram da prekinem vezu i zovem ponovo...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Floyd napisao:Ovde je 730 mali a 830 veći. Mali mi je generalno bolji ali veći ima mnogo bolju bateriju.
U € ili CHF?