Preporuke za sve i svašta
Re: Preporuke za sve i svašta
Ne bih da ovo neko pogresno shvati, hvala za preporuku u svakom slucaju, bila je iz najbolje namere, samo pisem iskustvo sa servisom.
Ne znam da li ste primetili, ja kad sam pito ovo za klimu, prvenstveno su me zanimala negativna iskustva.
Svako ima pravo da pogreši, i sa druge strane neko uvek može da bude nezadovoljan.
Da, ali ovo nije previd, nego su im vristala jajca da provere sve...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Neko reče da je Miki otišao iz TIM servisa, ne znam gde je sad. On je jedini na mene ostavio bilo kakav utisak (tj mislio sam u stvari da je servis njegov, ali očigledno nije). Slično je bilo i sa Goranom na Altini, takođe Fiat servis. Kad je on prestao da gleda kola otišlo je sve do đavola.
Bitno je napomenuti da ni majstori nisu isti prema svima. Npr, ja sam Deši dovukao dosta automobila, najmanje Alfi. Izuzetno je korektan prema meni i svima koje sam doveo, iako ima takođe mnogo ljudi sa lošim iskustvom sa njim. Mislim da ne postoji servis sa kojim svi imaju samo pozitivna iskustva.
Bitno je napomenuti da ni majstori nisu isti prema svima. Npr, ja sam Deši dovukao dosta automobila, najmanje Alfi. Izuzetno je korektan prema meni i svima koje sam doveo, iako ima takođe mnogo ljudi sa lošim iskustvom sa njim. Mislim da ne postoji servis sa kojim svi imaju samo pozitivna iskustva.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Miki je otvorio svoj servis kako sam čuo.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Trebalo je otići onda tamo, ne u TIM.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ja lepo rekao da ide kod Tome 

Ima li neko stolara u NSu?
Imam ja prijatelja koji se bavi stolarijom, pravi kuhinje i te pizdarije...ne znam sta ti konkretno treba, mozda najbolje da ti dam broj cimnes ga pa vidis da li i sta moze
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Možda hoće baš stolara a ne iveričara 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Imam i ja, radio mi je puno toga i za kucu i za stan. Radi i sa plocastim materijalima, ali radi i masiv. Godinama je radio u Enterijeru Jankovic za izvoz, izuzetno kreativan majstor i pre svega dobar i posten covek. Jednostavno je kalibar za mnoge koji to sada rade i nazivaju se stolarima dok u sustini samo sklapaju vec pripremljene materijale. Ako ti treba kontakt, javi.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Re: Одг: Preporuke za sve i svašta
Imam i ja jedno bar15 njih u telefonu
posle godisnje bar 15 -20 puta konacno sam nasao bas urednog preciznog i zna da cita crteze jer sam uvek nezadovoljan i trazim dorade. Ovaj je bas odgovoran. Radio u londonu desetak godina na matic kuhinjama... ako nekom treba ovaj se bas izdvaja po svemu.
A ja sam picajzla devica
Evo stolarija po orejektu. tehnicki vrlo zeznuto ovo za izvesti.

sve preporuke
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

A ja sam picajzla devica

Evo stolarija po orejektu. tehnicki vrlo zeznuto ovo za izvesti.

sve preporuke

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Swemir, ova kujna vredi kao pola mog stana 
Treba da napravim plakarce sa kliznim vratima, pa cisto da vidim koliko ce da kosta takva ideja.
Imam vec na tom mestu plakar, ali iz razno raznih razloga mi treba drugaciji.
Slobo, Nuk... sibnite kontakte stolara na PP
Hvala
Tapatalk

Treba da napravim plakarce sa kliznim vratima, pa cisto da vidim koliko ce da kosta takva ideja.
Imam vec na tom mestu plakar, ali iz razno raznih razloga mi treba drugaciji.
Slobo, Nuk... sibnite kontakte stolara na PP
Hvala
Tapatalk