Zorka u Šapcu je dobro privatizovana.McGruja napisao:Ja nisam video ni jednu dobru privatizaciju kod nas
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ima posla - ali na njivi, a ne u kancelariji!Floyd napisao:Za pocetak, parazite sistema treba naterati da rade (oh da, ima posla itekako).

Ocigledno nisi svestan situacije ovde...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zorka je holding, samo neki delovi holdinga su dobro prošli.AcaKayak napisao:Zorka u Šapcu je dobro privatizovana.McGruja napisao:Ja nisam video ni jednu dobru privatizaciju kod nas
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ma kako nisamDelija napisao:
Ima posla - ali na njivi, a ne u kancelariji!
Ocigledno nisi svestan situacije ovde...

Problem je sto i pored cinjenice da ih ima puno, sve funkcionise kilavo, sto znaci da neko definitivno ne radi posao za koji je placen.
A i za njivu fali radnika, sto da ne... recimo hiljade vozaca bi odmah moglo da se prihvati motike a 50% sluzbenih automobili na dobos. Isto vazi i za pola poslanika

Ima nas previše na selu.
Dajte ljudi, ako nam je samo to još ostalo do ispunjenja standarda za prijem, da zamenimo te sanudčiće i eto nam blagostanja.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Sad mi kaze cale (radi u zdravstvu) da im prevoz vise nece davati u novcu, vec ce im uplacivati za bus plus. Pretpostavljam da je u pitanju neka uredba grada u cilju favorizovanja bus plusa, ali on covek ne koristi uopste autobus. Nije mi jasno kako ocekuju nekoga da nateraju da se vozi autobusom.
Ja sam mu rekao da ne potpisuje nista,niti da ide da se slika. Njemu ionako taj bus plus nece nista znaciti. Jel zna neko vise detalja o svemu ovome ? Po meni ima osnova da se tuzi dom zdravlja,ili grad Beograd...
Ja sam mu rekao da ne potpisuje nista,niti da ide da se slika. Njemu ionako taj bus plus nece nista znaciti. Jel zna neko vise detalja o svemu ovome ? Po meni ima osnova da se tuzi dom zdravlja,ili grad Beograd...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
To kaže i drugar koji je radi u Lutruji, tako da je to izgleda za sve državne firme.stefanan napisao:Sad mi kaze cale (radi u zdravstvu) da im prevoz vise nece davati u novcu, vec ce im uplacivati za bus plus.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pričalo se i pisalo o tome, sada je izgleda i realizovano...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je bilo otkad pamtim. Nekada su po firmama delili markice, pa masa ih prodaje po Zelenjaku pa se posle švercuje. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Realizovano je to od starta Bus plusa u gradskim firmama, sada je samo i republika rešila da pomogne javno-privatno partnerstvo.Grujic napisao:Pričalo se i pisalo o tome, sada je izgleda i realizovano...
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Markica se ne oporezuje ali firma nije duzna po zakonu da placa prevoz tako da je i to sto direkt placa busplusu samo stvar dobre volje.
Citam sad Zakon o radu i tamo pise:
Zaposleni ima pravo na naknadu troškova u skladu sa opštim aktom i ugovorom o radu, i to:
1) za dolazak i odlazak sa rada, u visini cene prevozne karte u javnom saobraćaju, ako poslodavac nije obezbedio sopstveni prevoz;
Moracu da kazem caletu da ode da trazi pravilnik o radu, kolektivni ugovor,ugovor o radu,sta vec, da vidim sta tacno tamo pise.
Zaposleni ima pravo na naknadu troškova u skladu sa opštim aktom i ugovorom o radu, i to:
1) za dolazak i odlazak sa rada, u visini cene prevozne karte u javnom saobraćaju, ako poslodavac nije obezbedio sopstveni prevoz;
Moracu da kazem caletu da ode da trazi pravilnik o radu, kolektivni ugovor,ugovor o radu,sta vec, da vidim sta tacno tamo pise.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
... protiv koga su prošle godine organizovali "spontane demonstracije"perfiko napisao: republika rešila da pomogne javno-privatno partnerstvo.

Širim haos!