Mobilne telekomunikacije
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mobilne telekomunikacije
Širim haos!
Pa naravno da su vecina tih dokonih likova preprodavci 
Meni su oni jasni ali ne kontam likove koji im daju (konkretno ovde) 200-300 chf vise da bi dobili igracku nedelju dana ranije.
Jbt. ja necu ni da ga narucim ni u pretprodaji dok ne vidim testove...

Meni su oni jasni ali ne kontam likove koji im daju (konkretno ovde) 200-300 chf vise da bi dobili igracku nedelju dana ranije.
Jbt. ja necu ni da ga narucim ni u pretprodaji dok ne vidim testove...
Nismo svi isti, to je odgovor na svaku nelogicnost koju imaš oko novca.
Nema veze novac sa tim. Ne vidim jedan dobar razlog zasto bi punio dzepove nekom dokonom preprodavcu.
Osecao bih se kao magarac...
Osecao bih se kao magarac...
Pa kao što rekoh, nismo svi isti.
Ja se slažem s tobom naravno, ali jbg, nekima to nije bitno. Dosta bogatih ljudi zaradi te pare za sat vremena i manje, samim tim ako hoće da ga kupi nije mu neki trošak.
Ja se slažem s tobom naravno, ali jbg, nekima to nije bitno. Dosta bogatih ljudi zaradi te pare za sat vremena i manje, samim tim ako hoće da ga kupi nije mu neki trošak.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Mislim da je potreba da nesto imas pre svih ostalih (ako pricamo o nedelju-dve) vise domen patologije, novac je tu samo da nekome omoguci ili ne da pokaze ekstreme koji inace ne bi isplivali.
Mudro zboriš.
A i nije jailbreakovan 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja uzeh danas One M8. Odlican je telefon, kao i M7, ali nije neki upgrade realno. Prva losija stvar koju sam primetio jeste da je korisna povrsina ekrana u vecini slucajeva kao na M7 zbog tastera koji su pomereni. To malo i otezava kucanje jer je cela tastatura otisla na gore. Druga glupost je da ne koriste iste SIM kartice... Vise utisaka kada ga budem malo vise koristio...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nikako da se nakanim i uzmem M8. G3 sam gledao, ne svidja mi se, mnogo je sirok, jos sam i drugacije sam zamisljao poledjinu.
A i nece biti neki upgrade, bas kao i prelazak sa M7 -> M8, kao sto Markoni navede.
Nesto mi je Ascend P7 bas dopadljiv, ali sam svestan da je daleko od performansi G2, a kamoli generacije posle.
A i nece biti neki upgrade, bas kao i prelazak sa M7 -> M8, kao sto Markoni navede.
Nesto mi je Ascend P7 bas dopadljiv, ali sam svestan da je daleko od performansi G2, a kamoli generacije posle.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Drale77
- Pridružio se: 14 Feb 2013, 18:19
- Garaža: Renault Megane RS Trophy
Momci,izvinite,mozda je bilo,ali nisam uspeo da nadjem...
Da li je neko koristio Iphone 5c i kakva su iskustva,sa kojim telefonom se moze uporediti,nisam neki zahtevan korisnik,ali mi je bitno da moze da odradjuje sve tecno i bez nekih bug-ova i slicno...
Da li je neko koristio Iphone 5c i kakva su iskustva,sa kojim telefonom se moze uporediti,nisam neki zahtevan korisnik,ali mi je bitno da moze da odradjuje sve tecno i bez nekih bug-ova i slicno...
Lifes A Gamble...
Zar ces realno da se zadovoljis s 5c nakon svega sto si nosio? Jedino ako za nekog drugog pitas u suprotnom je odgovor ne 

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Ja imam M8 ,imao sam M7 i mogu reci da je razlika velika ,pre svega u bateriji i trajanju iste. Prezadovoljan telefonom,jeste od aluminijuma i mogu da potvrdim da se ne grebe lako .
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Dostigli su neki maksimum. Posle pojave FHD ekrana, veoma dobrih kamera i upeglanijeg androida, ne možeš više očekivati neki veliki napredak.Markoni napisao:Ja uzeh danas One M8. Odlican je telefon, kao i M7, ali nije neki upgrade realno. Prva losija stvar koju sam primetio jeste da je korisna povrsina ekrana u vecini slucajeva kao na M7 zbog tastera koji su pomereni. To malo i otezava kucanje jer je cela tastatura otisla na gore. Druga glupost je da ne koriste iste SIM kartice... Vise utisaka kada ga budem malo vise koristio...
Tapatalk Post
To je jedan od razloga zašto bih prešao na iPhone... čisto za promenu jer ne vidim neku logiku da doplaćujem za bilo koji android.
Pa s obzirom da je Iphone dostigao vrhunac odavno, tek tu ne vidim razlog kupovanja novog.
Logika doplate je upravo kao i na Iphoneu.
Bolja kamera, jaca baterija, brzi rad, itd...
Logika doplate je upravo kao i na Iphoneu.
Bolja kamera, jaca baterija, brzi rad, itd...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.