Po snegu voze 12 na sat na letnjim gumama tvrdeci kako su zimske masonska zaveraPaja napisao:Po snegu ne voze.
Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Stvarno je poludeo narod.
Nama pod hitno treba novi narod!
Sa ovim narodom se vise ne moze ovako!
Sa ovim narodom se vise ne moze ovako!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zar tebi zena ne prati ovaj forum?AcaKayak napisao:Ja sam već dostigao level pro, a pošto sam znao da ćete da me zezate, imam i dokaze ali neću javno da ih kačim
Ko hoće poslaću mu na pp, s tim da nekoliko članova već zna, ali evo Pajo i tebi ću

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Al je haldno napolju
Smrzoh se 

Pa kad jedes sladoled po ovoj zimi 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Klin se klinom izbija. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A rupa sve većaKuzmanovic napisao:Klin se klinom izbija.

Re: Одг: Dobro veče
Možda neki izgubljeni pojedinci, ali u suštini svako lošije vreme povlači sa sobom veći broj automobila na ulicama.Ivan napisao:Imam osecaj da se vise pogube po kisi nego po snegu
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2

Više ljudi tada na posao (ili da završe obaveze) krene kolima i to je to.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:On bi radije ono: "Klinka se klinkom izbija."
Sent using Tapatalk
Neo napisao:Pa kad jedes sladoled po ovoj zimi

Jel zna neko nesto vise o ovome?
Demonstracija brzog citanja: http://youtu.be/X7Beb6oRjnE
Pricao mi je nastavnik matematike da je to super stvar jos u osnovnoj skoli i znam da ljudi mogu da citaju neverovatnim brzinama, nije to nikakvo cudo. Na osnovu ovog klipa i petominutnog trazenja netom, nasao sam neke kurseve, pa me interesuje zna li neko nesto o tome? U ovom klipu covek kaze da vec posle dva sata duplo brze citamo a da nakon dve nedelje moze 4 puta brze da se cita.
Pricao mi je nastavnik matematike da je to super stvar jos u osnovnoj skoli i znam da ljudi mogu da citaju neverovatnim brzinama, nije to nikakvo cudo. Na osnovu ovog klipa i petominutnog trazenja netom, nasao sam neke kurseve, pa me interesuje zna li neko nesto o tome? U ovom klipu covek kaze da vec posle dva sata duplo brze citamo a da nakon dve nedelje moze 4 puta brze da se cita.
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Da li je neko uzimao punjive baterije u triax? Potrebne su mi za bezicni mis i dzojstik, video sam ima od 900mAh i 2200mAh i 2800mAh. Pa ne znam sta je najbolje, trenutno imam neke od 700mAh ali su vec propale jer su stare....
Isao sam ja na kurs. U sustini imas koristi ti se ako nastavis nakon toga da primenjujes taj metod. Ukoliko ti je dosadno idi jedan vikend,jedan dan je oko 6 sati,drugi 3-4.AcaKayak napisao:Jel zna neko nesto vise o ovome?
Mrzi me da ti kucam sve redom,objasnicu ti na okupljanju kako funkcionise