I ti si furao Tannoy? Moji M15 su i dalje tu, doduše kao nameštaj

A ti reče koliko imaš do penzije?methane.master napisao:Otprilike tako. Ja sam nabavio Technics 1990. kada su se i pojavili zvanično ovde. U to vreme za taj novac teško je nešto ozbiljnije moglo da se nađe, a i izbor je bio više nego slab.
I ti si furao Tannoy? Moji M15 su i dalje tu, doduše kao nameštajNije mi dobro kad pomislim da nisam upalio te uređaje bar 10 godina. Što je najgore, nisam imao ni neke portebe.
Šta kol'ko? Sedim ovde dok me ne izaberu za direktora umesto Dobrosavljeva.sebekkg napisao:A ti reče koliko imaš do penzije?
A dobro si me i setio. Tu je i VHS, služi kao polica za CRT TVHeinz napisao:Naravno da se vreme promenilo, mp3 sad čuči na nekom HDD-u na polici, ponekad se pusti D3 playlista 90's. U kolima slušam radio, osim van BG-a, tada radi mp3. Dek je negde na tavanu, pravi društvo VHS-u.
Sada samo neki novi klinci gledaju crtaće (a moj deda već dugo ore nebeske njive...)
starac vujadin napisao:Sad imaju nameru da Technics bude premium brend. Drago mi je da će da vakrsne.
Delija napisao:Aj' da vidimo i to cudo... Jedino sto mi se ikad svidjalo na Technics-u su VU metri
Rakhil napisao:Joj, ja bi kupio govno na crepu samo da ima VU metar.
Teško da ima većeg premiuma , tj. hi end u hifi od Accuphase i Luxmana, kao i dosta modela od Denona, dosta od Marantza, Yamahe, itd...methane.master napisao:Hi-fi puristi bi pominjanje japanaca i premijuma u istoj rečenici nazvali blasfemijom. Ne slažem se sa tim, sli me zanima kako će izvesti taj skok u premijum obzirom da je brend ranije bio daleko od toga.starac vujadin napisao:Sad imaju nameru da Technics bude premium brend. Drago mi je da će da vakrsne.