Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
znam mare da je lagan auto, ali je velika je razlika izmedju turba iz una i kalibre. jugo jeste lagan i ima odlicna ubrzanja sa malo ks, ali mu aerodinamika cigle ne omogucava neke sjajne max brzine.Markoni napisao:Bio je jedan crveni Yugo, sa C20LET motorom, iz Calibre Turbo. Kada se jurio sa C63 AMG, vozac Mercedesa posle toga kaze Aj sto mi malo bezi do 200, ali od 200 mi odlece...dragan napisao:Sreca pa je ovaj jugo limitiran na 240, isao bi 300Tako da se ne treba sprdati sa ovakvim hibridima. Prelagan je to auto, pa je i sa 100 KS ozbiljna trkalica...
Misliš "Otro'vo me Ivan na Mišeluku"Rakhil napisao:U Novom Sadu ljudi na auto skupovima nose majice "Odrao me Ivan na Miseluku"
Vozio sam se u takvom Jugu. Mnogo spektakularniji osećaj nego u nekom pravom sportskom autu, zastrašujuć, što i nije bez osnovadragan napisao: znam mare da je lagan auto, ali je velika je razlika izmedju turba iz una i kalibre. jugo jeste lagan i ima odlicna ubrzanja sa malo ks, ali mu aerodinamika cigle ne omogucava neke sjajne max brzine.