Dacia Sandero 2013
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Dacia Sandero 2013
Neka je sa srećom. Obavezno ga predstavi kad stigne... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Drugar resio da pazari novu Daciu Sandero, bili danas do AK kompresora uvoznika za Daciu vozila. Sa motorom 1.2 i Ambience opremi metalik bez boji za 8400e. Trazili smo da umesto pribora za krpljenje gume stave rezervni tocak. Kada stigne kupcu uradicemo jednu test voznju 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja prosle nedelje video jednog na padini, mnogo dobro izgleda kako eksterijer, tako enterijer, deluje klasu vise i ozbiljnije u odnosu na predhodnu generaciju
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja sam odusevljen Stepway-em. Znaci auto je prelep. Ima ispred zgrade neki sivi, lep je ali kada sam video onaj neki nebo plavi metalik, auuuu, pao sam na dupe. I iznutra je skroz ok, jos sa navigacijom. A savrsen za nase puteve. Vozio bih ga samo tako.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dacia Sandero 2013
I meni je prelep, ali ne mogu nikako da mu oprostim činjenicu da nema pocinkovanu/galvanizovanu limariju. Ne znam da li su to konačno ispravili u ovoj poslednjoj verziji?
Tapatalk
Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nema ni moj i30 pa mu nista ne fali.
Ali jeste to bedak u danasnje vreme. I tu su ustedeli.

Vozio sam od ponedeljka do srede Sandero 1.5dci po Bukureštu. Korektno, ko Punto recimo, taj fazon. Motor je žešće kilav, mislim da ga 1.3mjtd šije u svakom pogledu. Potpuno je mrtav ispod 1500 i trese se kao da će sve da se raspadne, a preko toga malo bolje krene da vuče bolje i ništa ne trese.
Položaj vozača je grozan, slično kao kod Punta, možda još malo gore jer je sedište previsoko i ne može da se spusti. Volan je predaleko, tako da ja sa 184cm vozim pogrbljen. Možda sam tu prestrog, jer volim da sedim nisko, a volan da je što bliže - do nosa bih ga privukao da mogu na Alfi (srećom mnogo može da se izvuče u dubinu).
Dobre strane, kvalitet enterijera je pristojan. Tu sam očekivao najveći fejl, međutim skroz je to ok. Auto sa 37000km na satu bez da mu išta pod milim bogom fali, lupa ili škripi. Utegnut do daske. Izgled skroz okej. Da se čovek preveze sasvim pristojan auto. Volan korektan.
Sve u svemu, od mene plus za autić. Čudi me da ih nema više na našim ulicama. Doduše 500L je mnogo napredniji auto, tako da sa svim ovim popustima nema nikakvog smisla dati prednost Sanderu.
Tapatalk 4
Položaj vozača je grozan, slično kao kod Punta, možda još malo gore jer je sedište previsoko i ne može da se spusti. Volan je predaleko, tako da ja sa 184cm vozim pogrbljen. Možda sam tu prestrog, jer volim da sedim nisko, a volan da je što bliže - do nosa bih ga privukao da mogu na Alfi (srećom mnogo može da se izvuče u dubinu).
Dobre strane, kvalitet enterijera je pristojan. Tu sam očekivao najveći fejl, međutim skroz je to ok. Auto sa 37000km na satu bez da mu išta pod milim bogom fali, lupa ili škripi. Utegnut do daske. Izgled skroz okej. Da se čovek preveze sasvim pristojan auto. Volan korektan.
Sve u svemu, od mene plus za autić. Čudi me da ih nema više na našim ulicama. Doduše 500L je mnogo napredniji auto, tako da sa svim ovim popustima nema nikakvog smisla dati prednost Sanderu.
Tapatalk 4
Sandero Black touch

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

nidza napisao:... Čudi me da ih nema više na našim ulicama. Doduše 500L je mnogo napredniji auto, tako da sa svim ovim popustima nema nikakvog smisla dati prednost Sanderu.
Tapatalk 4
Sandero 1,2 benzin na akciji izadje oko 8100e - 8500e (metalik). 500L je dosta skuplji.
Sad možda jeste. Prošle godine u ovo doba nije tako bilo.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
RS verzija Sandera u pripremi.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Očekivao sam da će ga ranije izbaciti.
Pretpostavljam da će 182 biti u njemu.
Pretpostavljam da će 182 biti u njemu.
Nisam siguran da će se usuditi da konkurišu Cliu. Pre će biti negde u rasponu od 130-150 KS.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3