2014 Mercedes C Class
Re: 2014 Mercedes C Class
To je bez 68kg vozača, 90% rezervoara i 7kg prtljaga.
Nije, jer ne bi bilo sa tim 1730kg, nego vise.
A i ne znam odakle im taj podatak, kada se podatak praznog vozila nigde ne pominje.
I samim tim sto je kod C klase rezervoar veci za 10%, dolazimo i do zakljucka da je oko 5,6 kg C klasi dodato na kolicinu goriva u rezervoaru.
Ako uzmemo da je litar goriva tezak isto kao voda, dakle oko 1/1 razmeri.
A i ne znam odakle im taj podatak, kada se podatak praznog vozila nigde ne pominje.
I samim tim sto je kod C klase rezervoar veci za 10%, dolazimo i do zakljucka da je oko 5,6 kg C klasi dodato na kolicinu goriva u rezervoaru.
Ako uzmemo da je litar goriva tezak isto kao voda, dakle oko 1/1 razmeri.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Sep 2014, 15:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koliko je gorivo tesko?
Evo, sada dodah, nisam ni video da si pitao, trazio sam po netu 
Litar je izgleda 0.73kg.
Sto znaci da je 6l oko 4.5kg.

Litar je izgleda 0.73kg.
Sto znaci da je 6l oko 4.5kg.
Mislim da je ovo sasvim prikladno za A4. BMW joj jos i parira.

Pokidali su realno.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ova crna + zbicare, vrh 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ne znam jel fake ili ce stvarno biti u ponudi, diamond grill na W205.

Uff, to je black ash wood, ali ili je na AMG-u malo drugaciji, ili na konfiguratoru to izgleda drugacije, ali sa tim ja sklapam svaku konfiguraciju 
A caletu sam pokazivao slike, ubacio sam ga u rebus, da li je bolje kupiti nov ili polovan, a nije ni skapirao kako sam mu muno uopste kupovinu kola u vugla
Tako da moja fantazija, polako prelazi u plan, koji je moguce da ce postati realnost za jedno 2 godine

A caletu sam pokazivao slike, ubacio sam ga u rebus, da li je bolje kupiti nov ili polovan, a nije ni skapirao kako sam mu muno uopste kupovinu kola u vugla

Tako da moja fantazija, polako prelazi u plan, koji je moguce da ce postati realnost za jedno 2 godine

2014 Mercedes C Class
Taman ces za 2 godine imati ful opremljen C400 polovan po ceni novog C250 sa nekom srednjom opremom pa mozes da biras 

250 mi je neka najracionalnija opcija, a da mi odgovara 
400 nosi oko 750e vecu registraciju, oko 30% veci kasko, 30-50% vecu potrosnju...
Sve zajedno, jedno 3000e godisnje vise od C 250, koji je sa 6.6 do 100, i mogucim cipovanjem, sasvim dovoljno brz.
Da sam zaradjujem jedno 5 soma mesecno, rado bih uzeo mozda i AMG, a ovako mi je i c250 previse
A realno, za cenu novog C 250(60k) cu imati 2 godine starog C400 u full opremi, i to sa veoma malom kilometrazom
Ako se bude islo na polovnjaka, bice to zbog ustede, a ne zbog kupovine jaceg
A po meni je najbolja opcija da pazarimo neki nov C 250, na lizing od 7 godina, i da se taman tada i zameni.
Ali, sve zavisi od toga kako ce se finansijska situacija razviti tokom sledece godine.

400 nosi oko 750e vecu registraciju, oko 30% veci kasko, 30-50% vecu potrosnju...
Sve zajedno, jedno 3000e godisnje vise od C 250, koji je sa 6.6 do 100, i mogucim cipovanjem, sasvim dovoljno brz.
Da sam zaradjujem jedno 5 soma mesecno, rado bih uzeo mozda i AMG, a ovako mi je i c250 previse

A realno, za cenu novog C 250(60k) cu imati 2 godine starog C400 u full opremi, i to sa veoma malom kilometrazom

Ako se bude islo na polovnjaka, bice to zbog ustede, a ne zbog kupovine jaceg

A po meni je najbolja opcija da pazarimo neki nov C 250, na lizing od 7 godina, i da se taman tada i zameni.
Ali, sve zavisi od toga kako ce se finansijska situacija razviti tokom sledece godine.