Kakvi smo u zivotu, takvi smo i u saobracaju, nema druge. Razdrndani u zivotu, pa tako i vozimo. Ali to je prica bez kraja, koja se nikada ne bi ispricala

Ja se divim ljudima koji imaju vozacke dozvole mnogo duze od mene, a da do sada nisu poginuli ili napravili neki kurslus u saobracaju. Zaprepastili biste se koliki je broj vozaca koji apsolutno nemaju veze s mozgom, ni sa putem, ni sa kolima. Pre 2 nedelje, jedan kolega i dve koleginice sa mnom u kolima, obilazim kamion, i vracam auto u brzinu nize pre toga, a oni zaprepasceni, zasto ga vracas u nizu brzinu, tako auto ide sporije i vise se dere motor

Ili, vozi me drugar kolima, i pre svakog kocenja, on izbacuje auto iz brzine. Em ubija kocnice, em mu duze treba da stane. Kada su u pitanju nagla kocenja, pogotovo pri vecim brzinama, nema izbacivanja iz brzine, samo se produzava zaustavni put... Da ne spominjem specijalce koji kada ulete u blato na putu, legnu na kocnicu....
A da nema sredine, nema... Ili se vuku kao pacijenti gerontologije, ili jurcaju kao sumanuti

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...