Videh ga pre neko vece na semaforu, stvarno je pojava, ali mi je kupe i dalje lepsi.methane.master napisao:Danas naleteh na ...
Edit:
Ovo gore je 650i
Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Одг: Egzotični automobili na našim ulicama
Имам једно потпитање...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
slovo I ja mislim. maštovitost na nivouGaginh0 napisao:1. Koji im je ovo znak na tablicama?
2. Konstatujem da je vec ogreban

a misliš ovo na braniku?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Smor za ogrebotinu. 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jebote, ne bi ste se toliko nervirali za svoj auto...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne bi, pojeo bi se od muke da dam 100 + soma evra i da ogrebem branik u prvoj godini, da ne kazem prvim mesecima.
- Rakhil
Da sam dao sto soma evra za auto, jebalo bi mi se i da otpadne branik, a ne da li se ogrebao

Elem, videh malopre onog crnog RS6, BIH table.
Mozda me isekao, i mozda sam mu svirao, ali se nije previse uzbudio, i samo dodao pun gas u Strahinjica, do garaze, a bas sam se nadao da cu videti uzivo taj quattro znak koji svi doplacuju

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
Vidis, sad si me podsetio da te podrzim u stavu: quattro znak napred je dziberaj, a ako je sa ledovima, probija vreme/prostor kontinuum koliki je dziberaj
Ahh, kada 2 coveka sa fake alu pedalama za nesto kazu da je dziberaj, onda znaj koliko je sati... 

udji u garazu pa ces videtiXepoj87 napisao:![]()
Elem, videh malopre onog crnog RS6, BIH table.
Mozda me isekao, i mozda sam mu svirao, ali se nije previse uzbudio, i samo dodao pun gas u Strahinjica, do garaze, a bas sam se nadao da cu videti uzivo taj quattro znak koji svi doplacuju

ja bih na quattro stavio led svetla

A meni lepsi prosli, potajno sam drkao na onog crvenog koji se prao pored moje kuce u Zemunu 
Ovaj mi nekako neskladno deluje, kao da je predugacak, nekako previse spljosten.
Mada nisam imao mnogo vremena da ga vidim, pa ne mogu bas skroz precizno ni da procenim, ali mi je za sada, prosli lepsi.
Adrei, ti si na FWD stavio quattro, tako da, da zaista imas quattro, mislim da bi LED na natpisu bio logican korak napred

Ovaj mi nekako neskladno deluje, kao da je predugacak, nekako previse spljosten.
Mada nisam imao mnogo vremena da ga vidim, pa ne mogu bas skroz precizno ni da procenim, ali mi je za sada, prosli lepsi.
Adrei, ti si na FWD stavio quattro, tako da, da zaista imas quattro, mislim da bi LED na natpisu bio logican korak napred

ja sam se zaljubio

- Rakhil
Ne kaki, da prostis, kakve fake alu pedale: pravi haluminijum, znas kako zvoni, probao ja o betonXepoj87 napisao:Ahh, kada 2 coveka sa fake alu pedalama za nesto kazu da je dziberaj, onda znaj koliko je sati...

Adrei, ja te bez trunke sarkazma ili ironije potpuno podrzavam u nameri da montiras i osvetlis taj znak LED-ovima.
Zameram Audiju sto su izgubili nesto sto sam mnogo cenio kod njih, a to je diskretnost. Stariji RS-ovi su se razlikovali od obicnih taman koliko treba, da odaju utisak ali ne napadno. Ovo danas je vec prenamunjeno za moj ukus, a znakovi od pola metra preko maske su samo zadnji ekser u kovcegu.
Re: AW: Egzotični automobili na našim ulicama
dragan napisao:Kapiram da tog ispred u odgovarajucoj verziji 911ice od natpisa quattro u retrovizoru opasno hvata ostar bol u predelu mosnica