Sent from my HTC One V
To mi je uvek bilo fascinantno. Gledao sam kako su pravili NBG blokove, naprave kao bazen oko sajta gde će biti zgrada i onda nalivaju vodom zasićenom peskom i tako se to slegne valjda da nema lufta između i onda napraviš 22 sprata na močvari.swemir napisao:Na pesku mozes naoraviti 100 spratova uz odgovsrajucu pripremu i temelje nece biti sleganja./ tolerantnom opsegu.
sleganje je zanemarljivo i do njega moze doci i posle par godina, tako da nema svrhe cekati sneg.Sloba napisao:Da, necemo se ubedjivati posto sam ja u prvom postu zimu i sneg pomenuo iskljucivo zbog sleganja, dok se ti kacis iskljucivo za susenje i "one" masine... One... Sleganje ne pominjes posto se konstrukcije slezu samo kada ih naprave oni sa osam razreda, inace ne...
Sent from my HTC One V
Koja je to zgrada?Ko je radio tu zgradu?Martin napisao:Smatram da se kuća slegla već koliko-toliko i da malterisanje neće biti problem.
Nisu ni sušači loša ideja, ali ne bih sa njima dase igram - neka se sve to osuši prirodnim tokom. Ne žurim, a i ne zavisim od nekog profita da bi useljavao sad pa sad.![]()
Napomenuću samo nekoliko primera novogradnje u SM: drugar je prošle godine kupio stan u zgradi koja se počela graditi u martu, a završena u oktobru. Naravno da su pustili i grejanje, a spolja je kao izolacija postavljen stiropor, možda 10 cm. I naravno, pojavila se vlaga (zidovi su počeli da isparuju, ali vlaga ne prolazi kroz stiropor, nego se vraća unutra) i desilo se to da je cela porodica dobila bronhitis.
Jel to one crvene?Izgradjene na Robikinom placu?Martin napisao:Kod bolnice - ispred medicinske škole.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока