Bas me zanima kako je doslo do toga.trojanac napisao:Ako je istina... http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/498336 ... eni-na-VMA
Dobro veče
Re: Dobro veče
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Drama 

And his brother 

Verovatno je bilo bahato ''znas ti ko sam ja...'', umesto urednog pokazivanja legetimacija, a ovim policajcima sto moraju da obezbedjuju paradu vec punk q***, pa su ih ispeglali. I to sve ako ovo nije jos jedan isplanirani spin, velikog vodje, a koliko je mastovit ne bi me cudilo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
https://www.youtube.com/watch?v=PTXOffBV2V4
Verovatno, ako nije uobičajeno lupetanje BlicaDusan napisao: I to sve ako ovo nije jos jedan isplanirani spin, velikog vodje, a koliko je mastovit ne bi me cudilo.

Re: AW: Dobro veče
Danas sam video dobar primer rušenja predrasuda. Lik u 991 kabrio (neki jači motor ali nisam siguran koji... zvuk je brutalan) a pozadi dva dečija sedišta i klinci u njima 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ako su bar mao bisex onda je super kombinacija 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sta god da ih je nateralo, neka se one vataju koliko hoce mi ce da posmatramo
Ili kao u onom filmu pretvaras si da si gej i onda ides medju tim ribama a one gole setaju okolo itd misleci da si gej
Inace ovde je sinoc u 1 sat nocu nestala struja u CELOM gradu i nije je bilo do 6 ujutru. Ja bio kod drugara pekli smo prase
U 4:20 ujutru sam prosao kroz grad i bilo je sablasno, mrkli mrak, maltene nema vozila jedino znakovi sijaju.

BolestDay Walker napisao:pa koja ih je muka naterala?!

Dobro jutro. Trenutno sam u fazonu da vise nikad necu da pijem! 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ih, ja bio u tom fazonu posle svakog pijansta. i uvek se nastavi