Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Dobro veče
To su Kobre. Oni cuvaju premijera, i to je deo njegovog obezbedenja koji je bio sa njim, dvojica coveka. A za Zandarmeriju me ne cudi. Vecina ljudi u Zandarmeriji su profesionalci i dobri momci, ali imas i grupu koja nije za uniformu.
- Day Walker
Zandarmerija je sacinjena od onih koji ne mogu u druge spec. jedinice i od korumpiranih balvana...
Brzine idu u H-a !!!

Ja cenim da su se iskurcili najstrasnije... Ok, zaista nije trebao onako da ga udari, mogli suni bez toga da ga savladaju, ali su im realno 5 puta minimum rekli da legnu dole, na sta su oni nastavili da se otimaju i skakucu... Ako neko ima nadleznost nad necim, i odgovoran je za nesto, pogotovo za ovako osetljivu stvar, i ako ti kaze da nesto uradis, onda to uradi.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
Da, lezi da te izudaraju i dokrajce. Mislim stvarno... U takvim situacijama ne mozes ni da cujes sta ti neko govori, tu gledas samo da se izvuces. A prestali su u trenutku kad su culi ko je
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Brate ja mislim da bi ga oni tek odvalili dok leži
Ma daj DW, sta sada i ti pricas... Da te dokrajce... Previse Mortal Kombata? Zasto bi ga tukli, ako ne ide dalje? Ovcigledno je da je do situacije doslo kada su ovi pokusali da prodju tuda, i ako im ovi nisu dali...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
- Day Walker
Ne nego ocigledno nemas pojma sta se desava kad neko padne na zemlju pri pendrecenju.
Uostalom, sve su to nagadjanja sta je bilo.
Uostalom, sve su to nagadjanja sta je bilo.
Brzine idu u H-a !!!

Pa da, verovatno ce na kraju da ispadne kako je sektor Zandarmerije odan demokratama, jurio mladjanog Vucica, da bi se osvetili sto im je stariji Vucic upropastio biznis kokainom...
Ajde, reci ti, sta je moglo biti?
Novine, znamo da ce napisati ono sto im kancelarija velikog vodje bude poslala da napisu.
Tapatok za Vindovz
Novine, znamo da ce napisati ono sto im kancelarija velikog vodje bude poslala da napisu.
Tapatok za Vindovz
Ne nego će tri žandara da pendreče 50 huligana.Grujic napisao:Na stranu ko su ovi, ja zaista ne vidim ikakvo opravdanje da žandarmerija pendreči u situaciji kada je njih 50 na jednoj strani a 3 čoveka na drugoj.

- Day Walker
Moglo je biti da covek zivi u blizini?Xepoj87 napisao:Pa da, verovatno ce na kraju da ispadne kako je sektor Zandarmerije odan demokratama, jurio mladjanog Vucica, da bi se osvetili sto im je stariji Vucic upropastio biznis kokainom...
Tapatok za Vindovz
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nista se sa tog snimka ne vidi, a pogotovo ono najbitnije - kako je sve pocelo.
Kako tebe ili mene kad prodjemo pored zandarmerije (a prolazim svaki put kad idem na utakmice) ne razbiju od batina?
Kako tebe ili mene kad prodjemo pored zandarmerije (a prolazim svaki put kad idem na utakmice) ne razbiju od batina?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Poznajući stil ponašanja brata, kladim se je njegova identifikacija bila "jel znaš ti s kim pričaš", pa je usledio nastavak...
- Day Walker
Vidi, da je i taj klise upotrebljen (sto je vrlo moguce), pandur ne sme da te pipne
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pandur ne sme, ali zandarm ocigledno "sme" kada je skoro pa vanredno stanje na ulicama.
Otkud oni mogu da znaju da li ovi imaju nesto od oruzja i da li ce ga upotrebiti - zato je i naredjenje da legnu na zemlju (sto ovi nisu poslusali).
Otkud oni mogu da znaju da li ovi imaju nesto od oruzja i da li ce ga upotrebiti - zato je i naredjenje da legnu na zemlju (sto ovi nisu poslusali).
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...