Dobro veče
Re: Dobro veče
Trudicu se da bude jedna 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Slažem se.Delija napisao:Nista se sa tog snimka ne vidi, a pogotovo ono najbitnije - kako je sve pocelo.
Nisi ti još ništa video, veruj mi!Kako tebe ili mene kad prodjemo pored zandarmerije (a prolazim svaki put kad idem na utakmice) ne razbiju od batina
I sve je to još dobro ispalo kako su i jedni (policija) i drugi (obezbeđenje) naoružani i to po zakonu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Dobro veče
Pazi situaciju od malopre, u temerinskoj gde su radovi pa je zatvorena jedna traka (to svi iz ns znaju, jos se vidi iz te druge trake) nadje se uvek nekoliko likova koji obidju sve i onda se pokusavaju uglaviti, pokusava se neki matorac u zelenom puntu uglaviti, ja mu odmahnem glavom, on mi pokaze pandursku legitimaciju na prozor, opet odmahnem glavom i on izvadi telefon da mi slika tablice.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hoces reci prstom? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Dobro veče
Sl put mu pokazi srednjakaIvan napisao:Pazi situaciju od malopre, u temerinskoj gde su radovi pa je zatvorena jedna traka (to svi iz ns znaju, jos se vidi iz te druge trake) nadje se uvek nekoliko likova koji obidju sve i onda se pokusavaju uglaviti, pokusava se neki matorac u zelenom puntu uglaviti, ja mu odmahnem glavom, on mi pokaze pandursku legitimaciju na prozor, opet odmahnem glavom i on izvadi telefon da mi slika tablice.
Brzine idu u H-a !!!

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/498581 ... eja-Vucica
Doktor pokrece istragu. Verovatno ce ljudi da naj**u ni krivi ni duzni.
Doktor pokrece istragu. Verovatno ce ljudi da naj**u ni krivi ni duzni.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- samo polako
Kaži mi jel i u Beču ovako batinaju ljude?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Zavisi...
- samo polako
zar nisu advokati u štrajku? 
opet taj Niški odred žandarmerije

opet taj Niški odred žandarmerije
U Becu kad ti policajac u skoro vanrednom stanju kaze lezi ti legnes, itd...samo polako napisao:Kaži mi jel i u Beču ovako batinaju ljude?
Ovde nema drugog objasnjenja nego da su odbili da se identifikuju i da postpe po naredjenju. Naravno to necemo nikad saznati jer ce policajcima biti naredjeno da cute i sve ce proci kao samo jos jedan bombastican naslov i jos jedna zrtva koju veliki vodja podnosi za svoj narod.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Objektivno, jesu prekoracili ovlascenja. Ako ih nisu napali fizicki nije bilo potrebe da im razbijaju glave. Da su ih priveli, to bi bilo ok po nekom mom sudu.
Verovatno su bili nadmeni, bahati, nisu hteli da pokazu legitimacije, mozda se i podsmevali, ali da su ovi bili profesionalni do kraja ne bi ih mlatili, vec uhapsili.
Verovatno su bili nadmeni, bahati, nisu hteli da pokazu legitimacije, mozda se i podsmevali, ali da su ovi bili profesionalni do kraja ne bi ih mlatili, vec uhapsili.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A sta bi ti radio da im kao sluzbeno lice NAREDIS (ne kazes, ne pitas, ne zamolis... nego NAREDIS) da legnu, a oni ne izvrsavaju naredjenje?
(da ne gledamo bas nista drugo - pljuvanje, psovanje, gadjanje...)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A dodaj na to i da ti likovi iz ''obezbedjenja'' ne izgledaju ni malo naivno.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa napisao sam, priveo ih, kao sto su priveli jos 15tak osoba.Delija napisao:A sta bi ti radio da im kao sluzbeno lice NAREDIS (ne kazes, ne pitas, ne zamolis... nego NAREDIS) da legnu, a oni ne izvrsavaju naredjenje?