Paja napisao:Ima ih skroz ok s kojima sam mogao da kafenišem po ceo dan, a ima i potpunih budala.
Kao i u svakoj bransi
@Heroj
Nemam ja pojma ko su ti ljudi, ali milicija ne pendreci bez razloga
Salu na stranu, ...
Mi imamo previse tih specijalaca nekako, ko ce to sve popamtiti. Zandarmeriju ja prihvatam kao nekoga za razbijanje demonstracija, cuvanje prostora kod utakmica i slicno. Kada je potrebna veca kolicina ljudstva koje je dobro opremljeno i koje slusa naredbe bez pogovora, koji nisu umasceni prasci od 160kg, jer regulisu saobracaj ispred pecenjare. A sad vidim da imamo i PTJ i SAJ. Koji je sad to vrag. Ok, kontam da imamo specijalce za krizne situacije, koji su sem fizicke spreme i opreme, koju poseduju i zandari, jos posebno psiholoski obuceni za takve krizne situacije, npr. taoci u pozoristu, taoci u metrou, i slicno. Sem te dve grupacije, postoji jos i posebna grupacija u koju se iz prethodne dve (jer vec imas fiziku i psihu, samo fali detalj, zasto trositi pare na obuku nekih novih) proverom do askurdjela vrbuju specijalni podobni primerci boraca, koji stite predsednika. Eto tako bih ja. Kakve kobre, dabre, ptj, saj, smj, trt, mrt, pvo, rvo, ...