Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Re: Dobro veče

Post od samo polako »

Meni bi bilo drago da je to bio neki ubica ili slično ali mlatiti nekoga ko ne pruža otpor je zločin.

Propisi EU da granicu čuva žandarmerija a da vojska bude u kasarnama!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ma niko be brani niti napada jer je prebijeni taj koji jeste, nego je cela prica jako sumnjiva ko sta gde i zbog cega
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

samo polako napisao:Naša policija prekomerno upotrebljava silu, to je poenta!
To je Niški odred isti onaj odred o kome smo čitali u crnim hronikama do pre neki dan.
Iz tog odreda je lik koji je pucao na ženu u kolima jer je sporo vozila! Nišlije znaju dosta toga o njima. Braća su odande!

ALOOOOO jer toliko mrzite Vučića da ne vidite prekomernu upotrebu sile.

Ova novinska sranja tipa obezbeđenje poteglo oružje i slično su čista podvala, kao i haustor itd.
Prvo da je obezbeđenje poteglo oružje ne bi žandarmi udarili na njih palicama već bi i oni potegli.
Drugo Kobre su tako obučene i prošle sve moguće testove da zaboravite na to bahato ponašanje i potezanje.

Uostalom ja bih lično prozvao premijera šta radi njegovo lično obezbeđenje u pratnji njegovog brata.

Da me neko pogrešno ne razume policija ne sme da pekomerno upotrebljava silu što se na snimku vidi, valjda ne treba da objašnjavam kako i šta su trebali da urade.
Postoje metode koje nisu pendrek ali te metode balvani ne znaju ili neće da koriste!
Hajde malkice se smiri, pa bez boldovanja i ALOOOOO.
Svi komentarišemo nešto čemu nismo prisustvovali i naravno da imamo različito viđenje. To što je neko radio u Nišu, nema veze sa ovim događajem, kao ni to što su dabrovi ili kobre prošli ne znam kakve testove, obuke. Oni su fizičko obezbeđenje (i jedni i drugi) i samim tim su više radili na svojoj fizici nego što su čitali lektiru. I jedni i drugi su tu da fizički zaštite (jedni skup, drugi brata) ne da pričaju, ubeđuju, kume i mole. A kada udari krv u glavu, neka glava bude krvava.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Day Walker napisao:Nisi upravu jer ne znas sta se desilo.
I ne moze ni jedan zandarm da bije nekoga ko je za njega bog i batina po cinu i na duznosti. A kamo li nekoga ko ne pruza nikakav otpor. Momci su radili svoj posao i pokusali da sacuvaju "vip licnost"
Pa vidis da moze? :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

samo polako napisao: To je Niški odred isti onaj odred o kome smo čitali u crnim hronikama do pre neki dan.
Iz tog odreda je lik koji je pucao na ženu u kolima jer je sporo vozila!

Juče me isekao lik sa Puntom, i ti si takav jer voziš Punta!!! Svi ste vi isti!!!

Generalizacija je čudo :)

A što kaže Perfiko, to aloooo je rečnik za ulicu a ne za forum.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

perfiko napisao:Hajde malkice se smiri, pa bez boldovanja i ALOOOOO.
Svi komentarišemo nešto čemu nismo prisustvovali i naravno da imamo različito viđenje. To što je neko radio u Nišu, nema veze sa ovim događajem, kao ni to što su dabrovi ili kobre prošli ne znam kakve testove, obuke. Oni su fizičko obezbeđenje (i jedni i drugi) i samim tim su više radili na svojoj fizici nego što su čitali lektiru. I jedni i drugi su tu da fizički zaštite (jedni skup, drugi brata) ne da pričaju, ubeđuju, kume i mole. A kada udari krv u glavu, neka glava bude krvava.
U redu, preterao sam!

Podvučeno je jako bitna razlika jer obuka i selekcija za te dve službe su u potpunosti različite.

U Niškom odredu žandarmerije vlada haos, kao i u gradu Nišu po pitanju policje ali to je neka druga tema.
Sad to može biti generalizovanje...
TheWickerMan napisao:
Juče me isekao lik sa Puntom, i ti si takav jer voziš Punta!!! Svi ste vi isti!!!
Generalizacija je čudo :)

A što kaže Perfiko, to aloooo je rečnik za ulicu a ne za forum.
Ja ne vozim Punta! ;)

za ono ALOOOO šta da radim, odrastao sam na ulici, ulica me vaspitala...takav sam!
Izvinjavam se uvređenim intelektualcima! :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Da, vi sa puntasima! Stalno mi sijate u oci i po danu i po mraku sa tim vasim svetlima! :)
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Dobro veče

Post od Ivan »

Thug life :kezo:

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

samo polako napisao: Ja ne vozim Punta! ;)
Jako bitna stvar, pošto si obrisao deo citata gde se vidi šta sam hteo da kažem ;) Generalizuješ stvari.

A za ulični rečnik, svi smo mi odrasli na ulici pa se ne deremo ALOOOOO kad neko ima drugačije mišljenje od nas.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Heinz napisao:Nisam siguran 100%, ali mi se čini da je Žandarmerija oformljena da čuva "granicu", odnosno a/l (administrativnu liniju) sa KiM, jer Vojska nije više mogla. Još 2001-2002 Vojska nije smela da ima granične jedinice na a/l, već samo običnu pešadiju koja je radila po pravilima granične službe. Potpisivanjem nekih sporazuma i sl. sve je prešlo na Žandarmeriju. A možda se i varam. Bio sam dole 2001-2002 na a/l i tada je počela da se pojavljuje Žandarmerija i da preuzima sve na sebe. Kako je danas dole nemam pojma.
Žandarmerija je nastala kao protiv teža crvenim beretkama. Kad su beretke razformirane mnogo ljudi je prešlo u žandarmeriju.
Granicu čuva pogranična policija, a žandarmerija je, po meni, čista borbena jedinica i nije joj mesto u policiji nego u vojsci.
Policija ima dve spec jedinice i policijsku brigadu koja radi obezbeđenje skupova i sl. Žandarmerija je višak.

Na stranu to što je, po svemu što smo mogli da čujemo i ročitamo poslednjih godina, niški odred žandarmerije raspad sistema i leglo kriminala.

Sa druge strane kobre jesu najelitnija spec jedinica i ja ne pamtim da je postojala ijedna afera vezana za njih i njihove ljude, kao što nije bilo problema ni sa ostalim spec jedincama vojske ili policije.

EDIT Nisu obezbeđenje nego pratnja. :rofl: :rofl: :rofl:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=905651
Poslednja izmena od Paja u 30 Sep 2014, 09:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Paja ubo sustinu, zandarmerija je u sustini borbena jedinica.

mitar1978
Reactions:
Pridružio se: 07 Jul 2014, 14:34

Post od mitar1978 »

Zandarmerija ima kompletno vojno ustrojstvo,pocev od osnovnih radnji pa do borbene obuke
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:

Post od Ivan »

Sada vidim pajin edit, utrnula mi vilica od smeha, kaze pravili mu drustvo :rofl:

Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Nasi mediji, sem par casnih i slabo citanih izuzetaka, se bave iskljucivo fabrikovanjem prica i cedjenjem suve drenovine. Ne sumnjam da i ovde ima dovoljno materijala da se zabavlja javnost.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ivan napisao:Sada vidim pajin edit, utrnula mi vilica od smeha, kaze pravili mu drustvo :rofl:

Vodio ih kod mame na nedeljni ručak. :kezo:
Odgovori