Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Dobro veče

Post od stefanan »

Scuderia napisao:Tom analogijom ces prihvatiti i seksualno iskoristavanje dece ako za nekih 20 godina postane normalno u Holandiji.
Upravo ovo pokusavam da kazem. Mozda je Holandsko drustvo sazrelo za takve promene, mozda nije.
Zamislim da postane,da li bi vi prihvatili da se granica kod nas spusti na 12 godina ? Tako je zakonodavac odlucio,to mora da je ispravno
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Granica za šta? Za sex među klincima ili da je pedofilija sex sa detetom mlađim od 12 godina? Pravi razliku.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Au, prsli ste
Pederi svojevoljno stupaju u odnos
Pedofilija... Dajte ljudi, kako mozete uopste da poredite

@Scudi
Ne vredjaj druge u komunikaciji
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ne vidim gde sam to uradio, ali nema veze svakako se iskljucujem iz rasprave. :thumbup:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Aj sad ozbiljno, pedofilija nece biti legalizovana u Holandiji, ne tripujte se vise. Niti ce neko da prihvati nesto jer je tako u Holandiji. Ostavite se pedofilije, niste kompetentni da diskutujete o tome ocito.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Samo se latentni homići plaše ovih aktivnih i njihovog delovanja ;)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Scuderia napisao:Tom analogijom ces prihvatiti i seksualno iskoristavanje dece ako za nekih 20 godina postane normalno u Holandiji.
Klasicno, povrsno rezonovanje prosecnog komentatora.
stefanan napisao:Mozda je Holandsko drustvo sazrelo za takve promene, mozda nije.
Zamislim da postane,da li bi vi prihvatili da se granica kod nas spusti na 12 godina ? Tako je zakonodavac odlucio,to mora da je ispravno
Bas volis da se tako frljas sa informacijama koje su potpuno netacne? Ne postoji nikakva indicija da se ta granica pomera, barem nigde u uredjenom svetu. To je po onom principu sto vise puta ponovim ustalice se kao istina.

EDIT: pretece me rakhil.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

AcaKayak napisao:moj glas je na prodaju, u novcu ili u naturi, bolje u ovom drugom. :D

Stefane, upoznao organizatorku na RedBullovoj zurci.

Aco, gde ti se dedoše one knjige... da ipak malo prelistam. :kezo: Špil karata bi trebalo da imam negde u stolu. ;)

@Paja & Rakhil

Hitno činodejstvujte po pitanju Uroša, svo gradivo mu se pomešalo, a ispit se bliži. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Sada ste me podsetili na pricu sa mojim sinom od 11 godina (krenuo u 1 razed srednje skole po Holandski) kada smo mu posle 3 knjige lektire koje je procitao a ima za radnju dozivljaje (deteta) transeksualca i ostalih spolnih dilema / problema - rekli da kada smo mi bili mali morali smo da citamo Anu Karenjinu kao lektiru - a on na to pita - sta jel i ona bila transseksualac :)

PS: Holandski stav prema svim seksualno drugacije opredeljenim je po meni fantastican, i ima njihovu standardnu izreku da je dovoljno jedinstveno (tesko) biti normalan..
Poslednja izmena od ljuba u 30 Sep 2014, 19:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Rakhil napisao:Aj sad ozbiljno, pedofilija nece biti legalizovana u Holandiji, ne tripujte se vise. Niti ce neko da prihvati nesto jer je tako u Holandiji. Ostavite se pedofilije, niste kompetentni da diskutujete o tome ocito.
A ti si kompetentan zbog ?
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

@ljuba
Zbunilo ga prezime :D
Poslednja izmena od Velja u 30 Sep 2014, 19:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Slika
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja sam kompetentan jer znam kako je biti roditelj, ti jos nisi to doziveo. Ne shvatas koliko se neko ko ima decu zgrazava nad idejom da se pederluk dovodi u istu ili slicnu ravan sa pedofilijom.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Nikakav argument. Ti ne shvatas da ja to nikako ne podrzavam,cak sam za vrlo ostre sankcije.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je mesanje babe i zabe. Glupo je i diskutovati o tome. Poenta price je da u Srbiji nema Dveri, ludaka iz SPC i pojedinih huligana bez mozga, mi ne bi ni znali da je bila gej parada. Jer nikog ne bi bilo briga. Prosetali bi i gotovo.
Odgovori