Scuderia napisao:Tom analogijom ces prihvatiti i seksualno iskoristavanje dece ako za nekih 20 godina postane normalno u Holandiji.
Upravo ovo pokusavam da kazem. Mozda je Holandsko drustvo sazrelo za takve promene, mozda nije.
Zamislim da postane,da li bi vi prihvatili da se granica kod nas spusti na 12 godina ? Tako je zakonodavac odlucio,to mora da je ispravno
Aj sad ozbiljno, pedofilija nece biti legalizovana u Holandiji, ne tripujte se vise. Niti ce neko da prihvati nesto jer je tako u Holandiji. Ostavite se pedofilije, niste kompetentni da diskutujete o tome ocito.
stefanan napisao:Mozda je Holandsko drustvo sazrelo za takve promene, mozda nije.
Zamislim da postane,da li bi vi prihvatili da se granica kod nas spusti na 12 godina ? Tako je zakonodavac odlucio,to mora da je ispravno
Bas volis da se tako frljas sa informacijama koje su potpuno netacne? Ne postoji nikakva indicija da se ta granica pomera, barem nigde u uredjenom svetu. To je po onom principu sto vise puta ponovim ustalice se kao istina.
EDIT: pretece me rakhil.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Sada ste me podsetili na pricu sa mojim sinom od 11 godina (krenuo u 1 razed srednje skole po Holandski) kada smo mu posle 3 knjige lektire koje je procitao a ima za radnju dozivljaje (deteta) transeksualca i ostalih spolnih dilema / problema - rekli da kada smo mi bili mali morali smo da citamo Anu Karenjinu kao lektiru - a on na to pita - sta jel i ona bila transseksualac
PS: Holandski stav prema svim seksualno drugacije opredeljenim je po meni fantastican, i ima njihovu standardnu izreku da je dovoljno jedinstveno (tesko) biti normalan..
Poslednja izmena od ljuba u 30 Sep 2014, 19:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Rakhil napisao:Aj sad ozbiljno, pedofilija nece biti legalizovana u Holandiji, ne tripujte se vise. Niti ce neko da prihvati nesto jer je tako u Holandiji. Ostavite se pedofilije, niste kompetentni da diskutujete o tome ocito.
Ja sam kompetentan jer znam kako je biti roditelj, ti jos nisi to doziveo. Ne shvatas koliko se neko ko ima decu zgrazava nad idejom da se pederluk dovodi u istu ili slicnu ravan sa pedofilijom.
Poredjenje pedofilije i homoseksualizma je mesanje babe i zabe. Glupo je i diskutovati o tome. Poenta price je da u Srbiji nema Dveri, ludaka iz SPC i pojedinih huligana bez mozga, mi ne bi ni znali da je bila gej parada. Jer nikog ne bi bilo briga. Prosetali bi i gotovo.