trojanac napisao:A da malo prošetate?

trojanac napisao:A da malo prošetate?
Isto tako ne smes se uvek drzati zakona, jedno od osnovnih prava je i pravo coveka,tj drustva da se pobuni protiv vlasti i zakone koje ne smatra odovarajucim.Rakhil napisao:Ja sam svestan da postoje takvi ljudi, ali to ne znaci da cu da ih tolerisem. Za milion evra se ne potresam, kao sto rekoh, taj argument niko ne poteze za crkvenu litiju, dolazak Putina, vojnu paradu itd, pa necu ni ja za pedere. Nek drzava ispostavi racun Dverima i SPC, zbog njih su i bacene pare.
Kao neko ko studira pravo, bez obzira na politicki/verski/moralni stav, trebao bi da se zalazes za pravne principe, a ne za "nije sad trenutak" pristup zakonu. Zapamti sta ti dobronamerno kazem: ako se tako odnosimo prema svemu sto nam se ne svidja, u Srbiji nikad nece biti trenutak...
Scuderia napisao:Pa nisam znao da je glupost, neko je ovde napisao da se ozbiljno razmatra, a i ne bi me cudilo s obzirom da im deca citaju lektire o trandzama.
Nemam ja nista protiv njih i njihove bolesti. Nisam bas siledzija koji trazi i lomi pedere po gradu, to su bolesne osobe i ukoliko bi se tako ophodio prema njima to bi bilo u rangu da tucem nekog zato sto boluje od side ili raka. Poenta je u ovim setnjama, okupljanjima i provociranju.
Ne dira ih nikad niko van te parade, tako da im to ne treba u smislu borbe za njihova prava. Pa jos neko napisa gola slika patrijarha?!kakve to veze ima s pravima? I Grujic par stranica ranije, na sta bi licilo da se oformi 300+ razlicitih grupa gradjana i da svaki dan grad bude zatvoren zbog necijeg prava?
Ne moras, sad necu prekrsiti obecanjeDusan napisao:Jos jedan pokusaj i to je to.
Scuderia napisao:nema veze svakako se iskljucujem iz rasprave.
Tvoje pravoRakhil napisao:Ako je Scuderia sazeto objasnio sta ti mislis, svaka vama cast, ali ja ne bih sa vama vise o ozbiljnim temama.
Eto, izgleda da je nekima sasvim normalno.rade74 napisao:Sta sutra ?Pocece da traze usvajanje deteta kad im uskoro drzava bude omogucila zasnivanje brakova,nije to normalno!Ljudi ne shvataju.
Sve je povezano i sve vuce jedno drugo,reklama,prihvatanje u drustvu,donosenje zakona ,trazenje braka,donosenje zakona,usvajanje...
Bas tako, samo sto ti je u ovom slucaju objasnjeno zasto je to necije pravno (ne ugrozava nikoga drugog). Znaci ti hoces da uskracujes nekome da bira svog partnera i da to javno i otvoreno priznaje?stefanan napisao:Isto tako ne smes se uvek drzati zakona, jedno od osnovnih prava je i pravo coveka,tj drustva da se pobuni protiv vlasti i zakone koje ne smatra odovarajucim.
Ovo je potpuno besmisleno pitanje. Dete je pred zakonom sve ispod 18 godina u odnosu na drugu punoletnu osobu, ako o tome pricas.stefanan napisao:Imam samo jedno pitanje za vas. Koji uzrast je po vama granica da se neko nazove detetom ?
Ne vadi mi reci iz konteksta,to sam mislio u apstraktnom smisli i odgovor je na Rakhilov post.Dusan napisao:Bas tako, samo sto ti je u ovom slucaju objasnjeno zasto je to necije pravno (ne ugrozava nikoga drugog). Znaci ti hoces da uskracujes nekome da bira svog partnera i da to javno i otvoreno priznaje?stefanan napisao:Isto tako ne smes se uvek drzati zakona, jedno od osnovnih prava je i pravo coveka,tj drustva da se pobuni protiv vlasti i zakone koje ne smatra odovarajucim.
Pitam sta je po vama granica za pedofiliju, koliko godina. Kad dete prestaje da bude dete i shvata sta zeli ? Ne pitam za zakon, zanima me samo vase misljenjeDusan napisao:Ovo je potpuno besmisleno pitanje. Dete je pred zakonom sve ispod 18 godina u odnosu na drugu punoletnu osobu, ako o tome pricas.stefanan napisao:Imam samo jedno pitanje za vas. Koji uzrast je po vama granica da se neko nazove detetom ?