Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Dozvoljeno je snimati policiju, ali ce se sigurno pozvati na ometanje sluzbenog lica u vrsenju duznosti. Formalno pravno, svako sme da snim policiju dok obavlja posao sem u slucajevima gde je snimanje prethodno zabranjeno znakom (ambasade, vojni lokaliteti...) ili ako policija eksplicitno zabrani snimanje u cilju obezbedjenja uvidjaja krivicnog dela, zastite dostojanstva zrtve dela itd.
Druga strana medalje je to sto ce policajac koga snimate u nedozvoljenoj radnji iskoristiti svoje drzavom/narodom/bogom dano pravo da vas jebe u zdrav mozak na osnovu slobodne procene. AKo snimate policiju, drzite se podalje od njih, bez verbalnog provociranja.
Druga strana medalje je to sto ce policajac koga snimate u nedozvoljenoj radnji iskoristiti svoje drzavom/narodom/bogom dano pravo da vas jebe u zdrav mozak na osnovu slobodne procene. AKo snimate policiju, drzite se podalje od njih, bez verbalnog provociranja.
ajde bre pa jel onaj lik snimao alvirovice pa najebao... svako ko snima policajca koji ima i grama mozga, i primeti da je sniman moze da ocekuje svakakve akrobacije...
Poslednja izmena od dragan u 02 Okt 2014, 09:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Alvirko je druga prica nevezano za zakon, a za snimanje je siva zona iako sam sa najvise mesta cuo da sme
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Šta je to bilo sa Alvirkom? Jel to on neka faca pa se ne sme snimati? VIP?
Jbt, još malo pa će se i mom komšiji šusteru Jovi nadići da ne smem snimati ništa u njegovoj okolini.
Jbt, još malo pa će se i mom komšiji šusteru Jovi nadići da ne smem snimati ništa u njegovoj okolini.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Zakon o policiji pocevsi od clana 64 ako se dobro secam.
Pravilnikom je uredjeno njegovo obracanje prema vozacima....
Pravilnikom je uredjeno njegovo obracanje prema vozacima....
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako se dobro secam, vozio je daleko iznad dozvoljene brzine. Bio je postavljen snimak na youtube koji je naprasno "nestao".codemaker napisao:Šta je to bilo sa Alvirkom? Jel to on neka faca pa se ne sme snimati? VIP?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Javljao se na VG dečko koji ga je snimio, zvao ga je neki maršal policije i tražio da ukloni snimak, a Alvirko ga je tužakao na šljaci, tako nešto...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Jel ima neko sa moze da mi proveri jedan broj u telenoru? 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nisu ga zvali iz policije, već je Mirko zvao direktora njegove firme i digao frku jer je u kolima imao radar detektor a tada je već bio zabranjen. Inače, Mirko je veoma teško podneo to snimanje, Kurir je objavio vest, a već sutradan je stigao demanti sa objašnjenjem da je snimak napravljen u Grčkoj (a u stvari napravljen je odmah posle naplatne rampe Niš), da je mirko vozio 130 kmh i da je ta brzina dozvoljena na auto putu u GR. Inače, vozio je najmanje 170 km/h.methane.master napisao:Javljao se na VG dečko koji ga je snimio, zvao ga je neki maršal policije i tražio da ukloni snimak, a Alvirko ga je tužakao na šljaci, tako nešto...
Sent using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bilo je i neko divljanje po Jurija Gagarina na Novom Beogradu, samo se ne secam da li je vozio Mirko ili neko drugi iz redakcije.
- Grujic
- Moderator
Ovo sa Mirkom je bilo na auto-putu, samo što ja nisam video taj demant ali mi je u sećanju da se sem direktora firme umešala i policija, tako mi se čini
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
http://www.kurir-info.rs/mirko-alvirovi ... anak-36639
http://www.kurir-info.rs/mirko-alvirovi ... anak-36765
http://www.kurir-info.rs/mirko-alvirovi ... anak-36765
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
Au 2010., ja bio ubeđen da je to bilo malo skorije i da smo pisali ovde o tome 

Video sam ih jednom kako divljaju tamo negde oko Vojke. Jedan SUV, na ukljucenju ka autoputu. Prosli su suvom kroz vojku, kao da u najmanju ruku voze po aerodromu.
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/738268/SAT
Eto taj beli auto. To je ix35?
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/738268/SAT
Eto taj beli auto. To je ix35?
Kakav je ovaj novi c5
Kako 1.6 thp podnosi plin?

Kako 1.6 thp podnosi plin?