Od kako sam krenuo iz Beograda, negde oko Zagreba mi kompjuter javlja problem sa nekom sijalicom, prema crtežu, desni blinker ne radi. Stanem, proverim i stvarno ne radi.
Ono što je problem je da kad upalim auto i krenem, sve je ok neko vreme, nije uvek isto vreme do greške ali od 5 do10 minuta je sve ok a posle - ponovo prijavljena greška.
I od tada dok ne ugasim auto, greška postoji.
Da li neko ima ideju šta može biti. Ne verujem da je sijalica, ne bi radila od početka.
Meni se čini da negde nastaje kratki spoj zbog zagrevanja u samom zadnejm štop svetlu, gde ima nekoliko sijalica i dve diode (kočnica). Kad mi je jedan rođak otvorio i skinuo štop svetlo, ispostavilo se da je negde telo inutra napuklo na par mesta, ne previše ali se vidi. Kao da je udaran ali nigde ne vidim nikakvo oštećenje spolja ni na limu.
Ne menja mi se celo telo štop svetla (sem spoljneg dela) ali ako bude moralo, moraće. Niti imam predstavu koliko to može da košta.
Teraću tako do Beograda a tamo ionako ide na veliki servis pa će srećni dobitnik koji to bude radio, imati priliku da se dokaže u sređivanju problema. Vidim da mu se već brci smeše ali to je što je.